fredag 5 oktober 2012

Nervositeten förstör

jag mår bra. jag skadar mig inte längre. den perioden är över. (för denna gång..) jag blir så arg, för allt blir bra, det försvinner och allt går över. sen går det bra ett tag men så plötsligt säger det PANG igen och jag är där igen. men jag får väl va glad så länge det braiga varar.


Jag har fortfarnande vak men inte på toaletten längre.
igår var jag på sjukhuset och skulle kolla hjärnan. var på en undersökning i början av veckan också. men jag skulle göra en magnetröntgen men min kopp var inte fri från metall, så det gick inte. skannade hjärnan i en annan aparat i stället. precis innan jag skulle hem i fredags fick jag ett krampanfall. men de tror det berodde på en medicin. så jag fick åka hem på lördagen i stället.

Jag har varit hemma över helgen. vi var på bokmässan i göteborg. jag, syster och mammi. Vi hade en toppendag!
jag har varit iväg på ridskolan. Det går sådär. jag är ju så hiskligt nervös. Jag är jätteosäker och rädd. det märker hästen ganska väl och jag ger inga klara signaler för jag är så osäker. Men jag vet att jag kan mycket bättre. det är bara det att när jag väl börjar tvivla på min egen förmåga så kan jag inte sluta.
Men jag älskar det. mer än något annat! jag ska se om jag hittar en till ridgrupp jag kan va med i så jag får rida en gång till i veckan.

idag ska jag åka iväg och köpa ett Wii. ;) YEAY

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar