tisdag 18 juli 2017

Intox

Jag sitter nu hos min mammi och väntar på att in syster ska vakna. Hon är här på besök och vi ska ha det mysigt bara hon och jag idag. 
I lördags hände en dum grej. Jag vaknade på morgonen och bara "jag ska ta en överdos idag". Så jag tog på mig mina skor, och gick och köpte tabletter, gick hem igen och svalde dem. Efter ganska många timmar brättade jag vad jag gjort och jag och en personal åkte till akuten. Kom in ganska snabbt men sedan blev det lång väntan väl där inne. Men i alla fall så flyttades jag till 5 C och började få motgift. Det var fullt på avdelningen så jag fick sova i dagrummet. Kul sedan på morgonen när alla skulle äta frukost. Som tur var fick jag sömntabletter innan jag somnade så jag sov i alla fall en del. Dock sjukt jobbigt att behöva bli stucken hela tiden. Behandlingen började vid midnatt pch varade till sju på kvällen. Denna gång mådde jag inte illa av motgiftet så det var väldigt skönt! När jag var färdigbehandlad hämtade gasellen mig. 
Jag ville egentligen inte ta livet av mig. Det var bara en stark impuls som tog över hela mig. 
Jag har börjat äta mer nu men hjärnan gillar inte det alls, så i morgon börjar jag på VLCD igen... Smart? Jag vet inte men det får bli så. 

Jag håller på att lära upp personalen på gasellen på diverse spel. Backgammon, skipbo, 500, kalaha och yatsy. De kommer och kollar till mig ofta nu och frågar om jag vill hitta på nåt. Så det är bra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar