onsdag 26 juli 2017

Spray

Igår blev det ett besök på akuten, jag hade skadat mig. Jag var fullt besluten att jsg INTE skulle sys då jag inte orkar med sprutorna längre. Så jag ville bara så det tejpat och omlagt ordentligt. Men jag fick först träffa en läkare som insisterade på att låta en läkare sy det. Och då sprejade de en spray som skulle bedöva lite så att sprutorna inte skulle göra så ont. Trodde inte alls att det skulle hjälpa. Sedan fick jag träffa en läkare som var så grymt bra! Han lyckades övertala mig och få mig att fatta beslutet själv att jag skulle prova med bedövningen. Och sprayen hade hjälpt! Det gjorde nästan inte ont alls! Och han använde barnnålen och så nöp han mig i benet innan där han skulle sticka mig. Det hjälpte också lite! Det var helt klart den bästa läkare jag träffat på länge! 

I helgen ska jag ha lilla Ebba hos mig. Mitt lilla troll! Hon är så långhårig nu men det ska snart fixas. Hon har ganska ont av värmen men nu har det inte varit så jättevarmt som tur är.

I morgon ska jag till vpm. Min kontakt har semestern så jag ska träffa en annan person. Känns lite sådär då jag inte känner människan men det kommer säkert gå bra! Ska sova hos mammi sen til fredag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar