tisdag 15 augusti 2017

Då är man student igen!

Nu sitter jag i min lägenhet med en liten Ebba bredvid mig! 
Jag började skolan igår. Det gick mycket bra. Ska på intro på naturkunskapen på fredag. Men svenskan började igår i alla fall.
Jag skrev ju till min lärare i svenska och undrade varför min kurs inte fanns med på schemat. Fick svar att det var för få som sökt kursen och att jag skulle läsa (svenska 2) på flex. Alltså bara handledning två gånger i veckan och inge lektioner. Blev ganska besviken. Men några minuter senare fick jsg ett nytt mejl att jag var välkommen på "svenska som andraspråk 2" eftersom kursen är nästan exakt likadana. Så det gjorde mig jätteglad. När jag läste svenska 1 var det så. Majoriteten läste "svenska som andraspråk" och det gick alldeles utmärkt. Så nu kommer jag ha två lektioner i veckan och två handledningstillfällen i veckan. Så jag är ledig på onsdagar om inte naturkunskapen kommer vara då. Det vet jag på fredag. 
Fick veta, som jag fattade det, att hon inte kommer sätta betyg på varje uppgift för hon inte vill ha det här betygshetset. Så vi får veta hur vi typ ligger till på varje inlämning tror jag..? 

Jag har köpt en kursbok till svenskan, jag hittade den på blocket. Och jag har sålt tre andra böcker på blocket. Så det är mycket bra. Blev lite postande hit och dit men snart är förhoppningsvis alla börcker där de ska vara. Förhoppningsvis kommer min kursbok i morgon. 
Jag har hämtat hem min cykel som mammi lånat så jag cyklar till skolan. Cyklade en jättejobbig väg idag. Hade aldrig cyklat till skolan innan men testade en dålig väg, för det var brant uppför hela vägen hem! Fy fan. Fick leda cykeln i bland. Dålig kondis kan man väl säga. Men nu kommer jag nog cykla en annan väg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar