onsdag 9 augusti 2017

Intro i morgon!!

Imorgon ska jag på intro på folkuniversitetet inför skolstarten! Jag börjar skolan på måndag (14/8).
Ser fram emot det! Hoppas att jag får mitt schema i morgon. Men ja.. det blir "bara" två ämnen. 
Jag kommer ju inte ha med mig en personal som jag hade sist på folkuniversitetet, jag klarade mig själv väldigt bra på miroi. Så det tvivlar jag inte på att jag klarar! 
Och i morgon börjar även ridningen! Ska bli så himla kul, har inte ridigt på ett halvår. Har provat ut outfiten jag ska ha på mig, så jag är redo för stallet! Dock kan det bli problem med att försäkringskassan ska betala för mig. Min aktivitetsersättning måste göras om eftersom jag slutade på miroi. Min handläggare har semester men vi ska kontakta henne så fort hon kommer tillbaka. Hoppas verkligen att de betalar. Var återigen på akuten häromdagen. Denna gång var det en läkare som sydde skitsnabbt så det var bra. Läkaren sa till mig att jag inte borde rida i morgon pga såret sitter så nära knät.  Men jag känner mig säker på att det inte kommer vara något problem. Det stramar inte och gör inte ont. Det kommer Gå bra! 

Har även fått besked om resam. Gasellen har ju haft en bil nu under hela sommaren. Men de ska lämna tillbaka den nu. Så om jag behöver åka till sjukhuset blir det med resam eller om det är akut, ambulans.
Enkel resa med resam kostar 80 kr....! Känns väl sådär men det finns väl inte så mycket att göra åt saken. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar