måndag 12 februari 2018

Dagarna går

Dagarna går och jag mår idag helt okej. Jag har bra dager och sämre dagar. 
Har börjat kolla på "bonus". Den serien är faktiskt bra. Höll på att beta mig igenom alla Wallanderfilmerna. Men en morgon när nag vaknade hade Netflix tagit bort alla. Och jag var mitt i ett avsnitt som jag ej hade sett klart dagen innan. Jävligt irriterande! 

I helgen har jag sovit hos mammi. Vi gjorde inget speciellt, jag ville bara vara om man säger så. Vi gick en lång, kall men mysig promenad med Ebba. Annars gjorde vi ingenting! Så jävla skönt.
Jag var nere i hennes förråd och kollade till burarna jag har där. Jag har tre burar som jag sparar till framtiden. Det är tre gnagarburar i olika storlekar och varianter. Skulle aldrig falla mig in att kasta dem då jag hoppas att i framtiden kunna skaffa mig lite gnagare som husdjur. Jag älskar marsvin så det står högst upp på listan. Egentligen älskar jag gnagare av alla slag. Råttor, hamstrar, Marsvin m.m. 

Det var möte här förra Veckan. Eftersom jag hatar möten och de bara ger mig ångest hade jag ett lite mindre möte själv med lite människor. Hade väl egentligen inte så mycket att säga. Och efter det hade de ett lite större möte utan mig. 
Det beslutades i alla fall att utslussningen ska börja igen, jag ska få börja vara på gasellen. Dock inte lika långa stunder som innan. Då jag hade egentid på gasellen innan hade jag 5 timmar om dagen (+ 2 timmar ut med anhöriga). Jag vet inte riktigt just nu hur ofta, hur långa eller när detta ska börja igen. Men jag är positiv till det. Men rädslan att det inte ska fungera finns såklart! 

Jag väntar med oro över besluten från försäkringskassan! Om jag ska få fortsätt med ersättning. Det har aldrig varit problem innan men det är väl klart att man blir nervös och orolig. Det finns ju liksom ingen garanti att jag ska få min ersättning bara för att jag har haft det innan....! 

Imorgon är det stallet igen. Ska bli kul. Men jag måste klä på mig mer kläder än jag hade sist få jag höll på att frysa ihjäl. Men jag vill inte att det ska kännas för "klumpigt". 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar