söndag 25 februari 2018

Gbg horse show!

Nu sitter jag i sängen hemma hos mammi, det är söndag förmiddag och jag har varit hemma sedan i fredags. Jag har alltså varit hemma två nätter, första gången sedan jag skrevs in på psyk. Vi var på Göteborg horse show i går. Tävlingarna började klockan 9 på morgonen så vi fick gå upp 05.30 på morgonen för att vi skulle med tåget! När vi var framme i Gbg beslutade vi oss för att gå till skandinavium, vilket gick hur smidigt som helst. Våra platser var jättebra! På programmet väntade flera hopptävlingar, gymkhana, dressyruppvisning, agility och parallellkörning. Det var ett ganska tajt schema så vi väntade med att gå på mässan tills allt var slut. Vilket verkade vara så alla tänkte. Det var så sjukt mycket folk på mässan att man knappt kunde röra sig! Så vi beslutade oss att bege oss hemmåt. Och det var så skönt, klockan var ca 17 och det var fortfarande ljust!
När vi kom till vbg åkte vi och hämtade Ebba hos farmor. Jag ska vara tillbaka på avdelingen 12 idag men jag kände att jag ville vara med puppan lite. Även om det inte blev så många timmar. 
Så permissionen var väldigt lyckad!! 
Jag är inte alls nöjd med planeringen som finns just nu för mig. Enligt den får jag vara i lägenheten 3 timmar varje dag och va ute 3 timmar med anhöriga. Denna planering stressar mig. Jag vill hellre ha längre permissioner mer sällan än kortare varje dag. Jag är inte i lägenheten varje dag. Då detta känns som ett stressmoment. Dessutom känner jag själv att jag verkligen vill skrivas ut. Jag är på sjukhuset för att jag ej ska ta livet av mig. Och det vill jag ju inte göra nu så varför måste jag då vara kvar? Alla säger skynda långsamt, men jag vill inte skynda långsamt. Jag vill hem!!
Jag ska prata med personalen idag. Att om jag nu måste vara kvar vill jag ha ett annat upplägg. Inte cykla fram och tillbaka varje dag för tre timmar i lägenheten! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar