söndag 13 november 2011

Lite ompyssling är aldrig fel!

Igår var det mys här på avdelningen!
Vi hade tjejkväll. Det var jättetrevligt. Vi fick ansiktsmasker, målade naglar och jag fick även ögonbrynen lite plockade. De hade skurit upp massor av exotisk frukt och satt på avslappnande musik.
Det krävs så lite för att göra så mycket!
Och jag är STOLT över migsjälv. Det var ca 30 nagellack i glas och jag krossade inte ett endaste ett! BRA JULIA? Inte ens försökte jag!

Det är inte jättekul att va här. Inte alls. Men när personalen gör lite roliga saker med/till oss är det inte lika pissigt förstås!
Innan jag kom hit hade jag målat upp en jättehemsk bild av hur det skulle vara här. Eftersom det är rättspsyk och så. På "obsen" är det hemskt. Men på avdelningen är det ganska så mycket bättre än jag trodde. Jag hoppas på att få flytta över helt till avdelningen snart. Problemet är bara att det finns inte rum.

Jag har ganska mycket "hospitering" nu. Alltså, tid på avdelningen. Men imorgon hoppas jag på att få ännu mer! Hoppas även på fler promenader!

Jag spelade Wii för första gången igår. Jag blev fast alltså! Gud va roligt det är! Jag spelade som tusan imorse så jag kommer fan ha träningsverk imorgon! Det dåliga är att man använder mest bara den ena armen. ;-)

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag har läst igenom många av dina inlägg nu och jag är verkligen tagen av din historia, av ditt liv.. Jag är själv sjuk och har befunnit mig inom psykiatrin i många år, men jag har det inte hälften så svårt som du. Jag kan förstå en del av hur du har det, men absolut inte allt. Jag tycker du verkar som en stark och driven tjej och jag hoppas att du en dag kommer kunna leva ett självskadefritt liv. Ta hand om dig! :)

    SvaraRadera
  2. Hur går det för dig nu? Tänker på dig mkt då jag följt din blogg i evigheter.. Hoppas du uppdaterar snart och att du mår bättre!
    Kram

    SvaraRadera