fredag 21 april 2017

Jag har biljetter!

Nu har jag mina biljetter till Depeche! Fick dem idag. Om exakt två veckor sitter jag i publiken på friends arena och kollar på det bästa bandet i historien. Jag längtar så jag håller på att dö! Deras förra konsert de hade i Sverige missade jag. Jag hade biljetter och allt, men jävla rättspsyk lät mig inte åka.. därför är jag så glad och det är så viktigt för mig att verkligen gå på denna spelningen! Det blir jag och mammi som ska gå. Detta blir den femte konserten med dem som jsg går på! Har såklart en önskelista på låtar som jsg vill att de ska spela. De har ju gjort så många skivor och låtar så alla kommer ju inte spelas. Prio just nu är att lyssna in mig på den senaste skivan! 

Måendet är väl inte jättebra, men nu har jag en jävligt stor motivation. Jag ska klara av att ta mig till Stockholm och gå på konserten. Ingenting är viktigare just nu. Jag har ätit lite både idag och igår. Jag orkar inte mycket. Ibland är det till och med jobbigt att gå ut med Ebba! Hon är här nu från i torsdags. Jag har planer på att ge mammi min våg, men det brukar bara hålla nån dag eller två, sedan får jsg panik och tar tillbaka den..

Jag tar mycket vb för att orka med dagarna. Ångesten är inte rolig. Men tankarna på att ta tabletter eller något annat dumt finns inte. Forkus nu är liksom 100 % på konsterten. Det ska bli kul att de spelar på friends arena. Har aldrig varit på en så stor konsert förut. Såklart att det är väldigt sorgligt att jag inte får stå allra längst fram, men jag får gå och det är det som räknas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar