torsdag 6 april 2017

På sjukhus igen

Jag befinner mig nu på avdelning 23 igen. Kom ner hit i tisdags kväll. Jag tog en överdos i måndags men kom in till akuten tidigt efter att jag tog dem så jag fick dricka kol. Min lever hann inte ta så mycket skada. Fick ligga med dropp i 20 timmar (bara) denna gång. Och när de skulle ta prover, som de gör hela tiden, tog de blodet direkt ut en nål som satt i ena armen. Väldigt skönt att slippa bli stucken gång på gång. Jag fick inte ta mina tabletter då de kunde påverka levern så när jag kom ner till 23:an hade jag inte sovit på väldigt länge. Jag har sovit så illa den senaste tiden men de två senaste nätterna här på avdelningen har jag sovit jättebra! Och det har varit så skönt! 


Jag fick först ett dubbelrum som jsg inte delade med någon men sedan fick jag byta till ett enkelrum då de behövde dubbelrummen. Jävligt skönt, då slapp jag bli den som behövde dela. 

Mitt mående är i totalt botten! Mår riktigt jävla dåligt. Ångrar i mellan åt att jag berättade att jag svalt tabletterna och att jag hellre velat att jag skulle dött. Jag ser ingen utväg ur detta hemska mående. Jag vet inte vad fan jag ska göra för att kunna må bättre... jag orkar inte ha det såhär!!

Vi har nu kommit fram till att jag inte kommer klara av att ha ståplats på Depeche mode tyvärr. Så vi håller på att försöka få tag i sittplatser i stället. Vilket känns rent ut sagt förjävligt eftersom att lyckan att stå längst fram på Depeche är så stor! Men huvudsaken är att jag får se dem. Ståplats eller ej. 
Ska sätta in en annons om att vi önskar byta mellan sitt och ståplats. Förhoppningsvis är der någon som vill det. Konserten är om en månad. Får vi ingen som vill byta får vi sälja våra biljetter och köpa sittplats av någon som säljer. 

2 kommentarer:

  1. Kämpa på Julia! Livet är tufft, men du är tuffare! ❤️

    SvaraRadera
  2. Varför tar du tabletter om igen men berättar det varje gång? Vill du till akuten? Undrar.

    SvaraRadera