måndag 5 mars 2018

Äntligen

Flytten mellan 22an och 23an är gjord. Den skedde den första mars. Alla som skulle tillhöra avdelning 23 flyttade till avdelnings 22 gamla lokaler och de som skulle tillhöra 22an stannade kvar. Jag behövde bara byta rum. Så nu "bor" jag på 22an. Nu används bara ena delen av avdelningen. Så det är inte så många patienter som innan. I delen där man inte vistas i (förutom när man ska ut eller göra något som endast kan göras på den sidan som t ex ladda ens teknikprylar) ska renoveras. 

Imorgon är det en stor dag! Jag ska ÄNTLIGEN få sova hemma i min lägenhet! Jag framförde mina tankar och känslor om hur stressigt det var med tre timmar perm om dagen och fick då sju. Jag har den senaste veckan varit ute mycket! Men jag har inte varit på gasellen varje dag. Men jag har varit från sjukhuset nästan varje dag. Och det har funkat jättebra :D. Imorgon är det även ridning och denna gång är det mammi som följer med mig. jag hoppas verkligen att jag får rida Spotty, han är ju bara bäst! Jag ska också få med lite omläggningsmaterial att ha hemma i fall att jag skulle skada mig. Sist jag skadade mig hemma fick jag ta en disktrasa och en linda (disktrasan var ren) runt benet. 
Jag har börjat gå fram och tillbaka mellan gasellen och sjukhuset. Jag tycker det är skönare och trevligare än att cykla. Jag ska försöka få in promenader på mitt schema när jag kommer härifrån, Så jag får röra lite på mig och få frisk luft. 
Det känns som om en utskrivning inte är långt borta nu! 

Jag håller på att försöka sluta med socker. Inte helt och hållet. Jag dricker till exempel multivitamin och juice men jag får i mig sånna otroligt stora mängder socker varje jag. När jag dricker te t ex har jag i väldigt många skedar/sockerbitar för att det ska smaka gott. Vågar nästan inte skriva hur mycket xD. 

1 kommentar: