måndag 20 november 2017

Det gick som det gick

Jag skrevs ut i tisdags och 23an var snälla att köra hem mig. 
Men ja... det slutade väl inte så bra. I onsdags tog jag en överdos (som jag hade planerat att göra i ca en vecka. Det var mycket därför jag ville hem) Idiotiskt jag vet!! Det slutade med att jag på kvällen hamnade på akuten. Efter lite provtagningar hamnade jag uppe på IVA med dropp och grejer. Blev lite krångel där vilket slutade med vårdintyg. Sedan natten mellan torsdag och fredag flyttades jag till 23an. Så nu sitter jag här på LPT.. kul.. eller inte. Jag har i alla fall sluppit att dela rum. 
Jag mår piss rent ut sagt och vill bara härifrån. 

Men igår fick jag världens bästa överraskning. Min mamma och syster (som bor i Gbg) hade varit i Stockholm. Och mamma skulle komma och besöka mig när hon kommit till Varberg. Personalen kom till mig och sa att mitt besök väntade på mitt rum. Så jag gick in i mitt rum och vem ser jag!? Jo min äskade syster sittandes i fåtöljen! Mamma hade sagt att hon hade en överraskning till mig. Men att det var det som var överraskningen hade jag aldrig kunnat lista ut! Jag blev så jävla glad rent ut sagt. Jag har saknat min älskade syster något enormt. Det var så underbart att få träffa henne, min älskade älskade syster. Världens bästa överraskning.
 
Jag får besök varje dag här. 
Idag var min LSShandläggare här och vi pratade om sysselsättning till mig senare när/om jag mår bättre. Daglig verksamhet alltså. Vad jag vill göra osv. Pratade lite om café eller något med djur. Gasellen ska kontakta henne när jag är redo att börja med det. Då blir det studiebesök och sånt innan jag bestämmer mig vart jag vill vara. Och jakten på en kontaktperson fortsätter. Än har de inte hittat någon som passar.

Jag ska även få som ett team. Typ som jag hade i Växjö här på 23an. Det ska ingår fyra personal som ska vara mina kontaktpersoner. Och de är personal som jag känner att jag tycker om. Så det blir nog bra!  

I dag har även min kontakt på vpm varit här. 
Och i morgon kommer min KP från gasellen hit. 

Jag säger bara en sak: tack gode Gud att det finns wi-fi här. Hade fan inte överlevt annars! Just nu håller jag på att titta på prison break. Är på säsong 3 nu. Så sjukt spännande serie. Rekommenderas stark! 

3 kommentarer:

  1. Fortsätt kämpa, ge aldrig upp Julia! Du är en krigare.. Har du någon aning om varför du mår dåligt just nu? Kram 💙

    SvaraRadera
  2. Kämpa kämpa kämpa och jag lovar stå vid din sida och stötta stötta stötta. Det finns en väg framåt.
    Kram pappa

    SvaraRadera
  3. Kämpa! Du har klarat det förut, du kommer att klara det igen. 💕

    SvaraRadera