måndag 27 november 2017

Ute på varbergs hemsida

Nu har Jag varit här ett tag. Jag mår inte direkt bättre. 
Men äntligen har jag fått en medicin (akineton) som hjälper mot mina hemska myrkrypningar och rastlösheten/oron jag har i kroppen på kvällarna. Har parat med personalen m.m. länge om att jag verkligen har det skitjobbigt på kvällarna och nu äntligen har jah fått hjälp!
Och snart fyller jag 26 år! Den 9/12. Känns sjukt att åren går så fort! 

Jag skadade mig förra veckan och det blev ett riktigt fult sår. Så i torsdags var jag på ortopedmottagningen och träffade en läkare. Hon klippte pch grejade lite med såret, så gott det gick pga smärtan. Hon sa att det kunde bli aktuellt med operation om såret inte blivit bättre till idag då jag var där igen. Såret såg mycket bättte ut och läkaren grejade lite med det. Men det behövs ingen op och det känns skönt! Men jag har flera besök inbokade på ortopeden denna veckan. 

Min hjärna är rejält jobbig just nu. Bossar över mig och ger mig dåliga, hemska tankar! Har ett helvete med den dummma hjärnan just nu. 
Men jag har börjat kunna berätta för personalen om hjärnan nu. Hur elak den är och vilket helvete jag har. Det är nog bra så att de kan förstå mig bättre och varför jag gör som jag gör ibland. 
Jag har även gjort en krislista med personalen dels vilka tecken som ibland kan visa sig när jag mår dåligt och sedan då hur och vad som kan hjälpa mig att inte skada mig pch att hjälpa mig att hantera den hemska ångesten. Så det år väl bra antar jag. 

Tyvärr har de inte hittat en kontaktperson till mig än men nu har mitt ärende eller "annons" eller vad man ska kalla det lagts ut på Varberg kommuns hemsida. Får hoppas att någon vänlig själ som är i Intreserad att bli min kontaktperson hör av sig! 



2 kommentarer:

  1. Hej Julia, jag tycker du är stark som berättar om ditt liv och hur du mår. Har själv inga erfarenheter av det du beskriver, men av att livet ibland varit mörkt. Men också att ljusning kommit, ibland när man minst anar det. Fortsätt kämpa!
    /Henrik, vän till din pappa

    SvaraRadera
  2. Du är så grym som pratar med personalen! Hoppas du snart mår bättre! <3

    SvaraRadera