onsdag 27 januari 2010

Depeche

Igår var den efterlängtade konsterten! Den var fantastisk!
Jag och min syster tog tåget upp till göteborg vid halv tolv.
Jag förväntade mig att det skulle var jättemycket folk som köade, men när vi kom vid var det sju personer före oss. Så vi slog oss ner. Vi hade med oss filtar och matsäck. De som var före oss hade kommit på ett system, alla som kom och köade fick ett nummer på handen. Jag och Elina fick nummer åtta och nio. På så sätt kunde ingen komma och tjafsa om vem som hade vilken plats osv. Och man kunde gå i väg, vi vaktade lite åt varandra. Vi var där halv ett. Sen var det bara att vänta. De som var innan oss hade fått klara besked om att just denna dörr som vi satt vid skulle öppnas innan de andra. Vi väntade och väntade. Vi gick till mcdonalds och spolade fötterna i varmt vatten och gick på toa och värmde oss. Det var svinkallt! Fy fan vad vi frös. Det som var så konstigt var att det inte kom så månge fler och köade. Skitkonstigt, men det var ju tisdag och typ tio minus. Folket kom typ inte förrän någon timme innan insläpp. Men då hade det blivit köer vid de flesta av dörrarna, så vi blev orolliga att de skulle öppna alla på en gång. Då skulle vi ju ha köat helt för gäves! Så när det var dags för insläpp ställde det sig vakter vid alla dörrar och vi blev skitoroliga verkligen! Men det var nån av oss som köade som pratade med vakterna och (detta är helt otroligt) släppte in alla med nummer på händerna innan alla andra! Och vi var runt 20-30 stycken! Så vi hamnade längst fram i alla fall!
Och konsterten var underbar! Det var det bästa jag varit med om på länge! Jag är så nöjd över låtarna, eller visst var det vissa de kunde skippat och spelat andra i stället, men överlag var låtlistan skitbra!!! Och stämningen var underbar och det var inget tryck! Och Dave var lite sexig som vanligt. Det är ju inte konstigt att man tycker det när han verkligen anstränger sig för att vara det Haha. Och Martin var lika söt och sårbar som vanligt. Jag vill gifta mig med Dave men ha Martin som bästa vän. OMG detta var sjukt och helt OTROLIGT FANTASTISKT UNDERBART!
Men förbandet Nitzer Ebb var så inihelvetes dåliga! Jag ville stänga av öronen alltså! Det lät som Hitlermusik verkligen. Inte för att jag tror att de är nazister, Nej inte alls!!! men låtarna lät hårda, äckliga och sjuka!

1 kommentar: