torsdag 25 november 2010

Ändring

Bloggen ska förändras lite. Kanske har jag lämnat ut mig själv lite för mycket... men jag kommer fortfarande skriva om allt som händer och så. Det blir nog bara en liten ändring. Men för tillfället skrivs det inte så mycket. Men det kommer och går. Tar ett tag att gå igenom och radera eller ändra alla inlägg också

söndag 14 november 2010

Redo för kyla

Idag tog jag bussen till gekås alldeles själv. Det behövde inhandlas vinterridgrejer..
köpte massa nödvändigt! Och även onödigt såklart.

Imorgon är det skola
Imorgon börjar jag ett nytt straff
Imorgon börjar APU:n
Imorgon måste jag spela "den andra Julia".

Dena andra Julia. Det är den julia som de där nere känner mig som. Den ytliga (jag menar att ingen känner mig djupt. Alla känner mig mellanbra tror jag) och i vanliga fall glada julia, förutom som det är nu då. Då jag nu drar mig undan väldigt mycket.

GAAAAH VAD JAG RIKGTI LÄNGTAR TILL IMORGON
GAAH JAG LÄNGTAR FAN INTE TILL IMORGON!
Imorgon ska jag också lyckas låta bli att skada mig medans jag är på skolan! :S

Jag har ont lite här och där i min kropp. Ett stort sår i varmen, och ett i låret och ett i vaden. Sen lite mindre här och där också...

lördag 13 november 2010

Det kändes att bryta alltså..

Jag vill sluta bry mig, kanske, om jag kunde sluta bry mig, skulle mitt liv bli lättare att leva. Jag vill fan INTE bry mig längre...! SERIÖST! Men jag gör det alltså.. Mycket. Men jag vill också släppa allt sånt. Lägga av. Äta vad jag vill, göra vad jag vill. Släppa alla onda mattankar.. se min själv som något lite fint iaf.

Jag har dragit upp det stora såret på vaden, gjorde det i ksolan i fredags. Jag hade lovat att inte skada mig. Men jag ville.. Så jag gjorde något mellanting då.. Men det var sytt invändigt också. Jag hatar den överaskningen. När man sprättar upp alla stygn och bara väntar på att såret ska glipa stort igen. Men inget händer.. Så det blev till att leta reda på den dumma insidetråden och sprätta upp den också.

Men idag var det superhemskt. Jag fick avbryta ett ridpass. Och tårarna kom. Men jag hann knappt rida i tio min innan jag insåg att det inte skulle gå. Det gjorde för ont... Så jag hoppade av min häst. Och grät. Det hade varit så mycket lättare om jag struntat i det från första början, inte gjort ett försök som jag misslyckades med...

Längtar till APU:n nu alltså! Ska fan bli kul, seriöst!

torsdag 11 november 2010

Knas?!

sövdes i natt. De lagade ett sår på benet och ett litet på ena armen.
Men jag måste passa mig nu. Sjukhuset börjar tveka, inte vilja söva mig mer. Och då kan jag ju inte bli lagad. Läkaren hade lite problem igår. Hans bakjour sa att såret skulle lagas, samtidigt som operationspersonal sa att de helst inte ville. Men tillslut blev det så att jag sövdes iaf!

Jag vill sova! Jag är sjukt trött alltså! Så när jag kom till skolan gick jag till mitt rum för att sova men då kom personal och lyckades övertala mig att gå till lektionen. Fast jag jobbar inte...
I eftermiddag ska vi till stallet. Det ska bli kul tror jag. Men jag kan inte rida, tror jag. Jag får testa, fast jag vet inte om det är ridning idag eller inte.

Nu har min mamma bestämt att jag inte får vara på mitt rum på lunchen, så jag måste vara i dagrummet!. Fy fan, jag som vill sova! Vill helst inte göra det i soffan i dagrummet..

onsdag 10 november 2010

Nej, det går inte så bra

Livet är ÅT HELVETE! Fan alltlså.. Det går inte alls som jag vill att det ska gå!
Jag pendlar till skolan nu. Sover bara en natt i veckan fram till jul.
Jag ska nog börja träffa U-C två gånger i veckan nu.
Det är ganska jobbigt med maten nu.. Och därför har jag skurit mig lite ibland. För tillfället sitter jag i klassrummet nyskuren.. Jag tänker mycket på vad klasskompisarna tänker om mina psykiska problem..
Men jag orkar snart inte bry mig, för jag kan inte fortsätta skada mig när jag är på skolan. Jag kan inte vara på min APU i stallet om jag har öppna sår överallt. Så Fan.. Skitsamma om de tycker jag är ett jävla ätstörningsbarn också. SKITSAMMA! vafan, de har nog fattat att det är något knas med maten vid det här laget..

Alla vet! ALLA.. Alla vet att jag tog en överdos. I SM alltså. Det känns inte så kul. Jag har inte riktigt fått reda på hur de vet. Men fan.. Det känns halvkul att alla vet att psykbarnet försökte ta livet av sig.

Jag har skaffat mig en iPhone nu, och jag älskar den. Det är den och jag alltså!

Jag orkar verkligen inte leva mer.. Eller, jag orkar verkligen inte leva det liv jag lever..

Men igår gjorde vi något kul! Vi körde ner en traktor i lera så den satt ganska så fast och sen lärde vi oss bärja varandra med en annan traktor. Och vi turades om att att vara i den som satt fast och den som bärjade. Så om någon fastnar med en traktor, Ring mig ;) Tihi...

Jag är verkligen ett jävla pucko! Jag har skurit ett långt sår på längden på insidan av vaden! JÄVLA IDIOT! Insidan av vaden, va anväder man den till? Jo, som inihelvete när man rider. AJ! FAN! Att jag inte kan tänka ordentligt!
I måndags red jag en jättesöt liten häst. Hon var duktig och söt, aaw. Det finns så många fina hästar här. Bara 70 st.

Jag längtar faktiskt till min APU nu. Det ska nog bli bra ändå. Att arbeta i stallet i två veckor, och få lite bonusridning om man har tur.

Men vad ska jag göra för att få ordning på livet egentligen?

torsdag 4 november 2010

Idag var hon på banken alldeles själv

Somande nio igår, utan medicin. Vaknade sedan kl 01.30, fick gå upp och ta den då i stället..
Idag var jag först på VPM. Hämtade medicin. Hade med mig puppan så det gick ganska segt eftersom hon ska stanna och lukta på ALLT. Efter VPM begav vi oss in mot stan och jag gick in på kvantum och köpte lite pepsi. Sen gick vi vidare till SEB. Min dosa är spårlöst försvunner, så jag kan inte betala räkningar eller flytta pengar. Känns inte bra att inte kunna betala mina räkningar alltså, så jag hade bestämt mig för att skaffa en ny. Och det gjorde jag alldeles själv! Fan, jag är stolt alltså! Den var gratis också. Trodde den skulle kosta några hundra, så det var ju en posetiv överasskning. Fan vad det underlättar att vara myndig!

Nu har VPM bjudit in PIVA också på mötet som är på måndag. Varför vet jag itne men läkare och personal ska vara med därifrån och mötet ska vara på PIVA som jag fattar det. För "PIVA flyttar aldrig på sig".
Imorgon är det möte på skolan. Men jag tänker inte vara med.

Fan.. Jag känner mig riktigt jävla olycklig alltså.. Känns piss alltså.. var länge sen det kändes så.. Mörkt? Gaah vafan.. Men visst finns det ljusa stunder i livet också.

Hoppas att mammi kommer hem snart, ska åka och kolla på en iphone.
Funderar på om jag skulle ta och dra ner till stan nu. Ta en fika eller nåt. Neej, imorgon är nog bättre..
Eller kanske man skulle ta och röka lite alltså..? Yummi. Funderar på att sluta, seriöst.

onsdag 3 november 2010

Vi har blivit såååå bortskämda!

Nu sitter vi på tåget hem. Det har varit både bra och dåligt.
Har blivit grymt bortskämd, fått skor och kläder. Så snälla de är..
Men maten har varit grymt jobbigt. Och mina självmordstankar också. Att inte skära sig har varit fruktansvärt. En dag tänkte jag "Nej jag skiter i om jag är här, jag gör det ändå". Men jag gjorde det inte.
Allt är piss och jag är riktigt olycklig.. Ångesten är på mig hela tiden, och jag vill bara dö. Fan alltså...

Men en sak är bra! Jag har fått igenom min ansökan om aktivitetsersättning vid förlängd skolgång. Jag fick full ersättning i tre år! Det är 7000 i månaden före skatt tror jag (+ studiebidrag). Men vafan, det är de pengar jag skulle fått under året jag nu har levt på mina försäkringspengar.. Nu kanske jag tom kan sätta tillbaka lite på kontot.
Jag har iaf bestämt mig för att köpa en iPhone =) Men jag kommer ju betala hela den själv och månadskostnaden för den. Jag kommer också betala månadskostnaden för min medicin nu när jag får pengarna.
Jag kommer få för hela juli, augusti, september, oktober och november på en gång tror jag. YEAY!


JAG ÄR SÅ ÄCKLIG
Så jävla äcklig
Fy fan.. JÄVLA ÄCKELFITTA
Jag borde dö.. Jag är för äcklig..
Gaah.. Jag är äckligast i världen.
ursäkta att jag är störd....
Att jag skriver störda saker
Men har man en störd hjärna så blir inläggen störda också..