fredag 15 juli 2016

På egen hand

Idag har jag gjort något stort! Jag har varit hos tandläkaren, HELT SJÄLV!!! 
Det har aldrig hänt förut. Jag var så jävla laddad inför detta. Ställt klockan och så. Jag cyklade dit ensam då, dock lite vilse men jag hamnade rätt. Var så sjukt nervös. Men besöket gick bra. Jag fick min bettskena. Trodde den skulle vara mjuk. Men den var stenhård och tjock. Ska sitta i överkäken. Det kändes ganska konstigt när jag provade den. Den typ klämde ihop tänderna. Och den satt fast hårt. Jag var hos tandläkaren helt på egen hand!
Nu ska jag prova skenan i en vecka och sedan blir det återbesök om en vecka då.

Hunnit med mycket idag,
Cyklade först till tandläkaren sedan hem. Sedan bussen till vpm och efter det promenera till stan. Fika med mammi och hennes vän i societetsparken. Hämtat upp Ebbisen på stationen, handla och sedan hem.. Jag fullt upp. Så nu är jag jättetrött!!! Både i kroppen och huvudet.. 

Jag letade fram min kedjeväst! Hade helt glömt bort den! Tog på mig den igår kväll och den är ju bara så bra! Jag brukar spänna den så hårt jag kan, då måste jag ta väldigt djupa andetag automatiskt! Så den är grym när det gäller att fokusera det. Och tyngden och trycket får mig att känna mig lugnare! Hur kunde jag ha glömt bort den?! Glad att jag letade reda på den. 

I helgen är Ebbisen hos mig. Och det känns bra. Har köpt köttbullar till henne sp klart! Älskade puppan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar