fredag 4 november 2016

"Men smaka.....!"

Sitter nu hos mammi och kollar på Idol! 
Idag har jag och mammi varit hos farfar, och jag satte dit en lyckta formad som ett hjärta. Saknaden är enorm... 
Livet rullar på och är väl lika trevligt som vanligt.

Det går bra i skolan. Inne på andra inlämningen nu. "Etik och människans livsvillkor". En ganska svår kurs tycker jag. Men hittills har det gått bra. Men svårt som sagt. 
Härom veckan var jag på gekås. Där köpte jag bland annat nya chaps, ridbyxor och ridvinterskor.

Hittade även en underbar pälsjacka. Dock har det inte varit väder väger för den än, då det regnat en del. Tyvärr är det ingen ridning denna veckan då stallet hade höstlov. Förra lektionen skämdes jag nästan! Det var fruktansvärt... Gick helt katastrofalt alltså.. Så ser fram emot en lite bättre lektion på tisdag! 

Har lagt ner kesooperationen. Det gick inte trots flera tappra försök. Däremot har jag börjat äta broccolimos, men jag får så ont i magen av det. Så jag får nog sluta med det.
Blev en väldigt svår situation idag i skolan. Jag satt och pluggade och plötsligt kom en klasskamrat fram till mig med någon typ av salta pinnar/snacks i en påse. Hon sträckte fram påsen till mig och sa "varsågod". Jag sa nej tack, men hon sa "men smaka!" Jag sa återigen nej men hon ville verkligen att jag skulle smaka på vad det än var. Tillslut gav hon sig.. Och jag tackade så mycket för att hon ville bjuda mig. En sådan situation är helt katastrof i min huvud. För det första så har jag inte tuggat och svalt sen ett bra tag innan jag flyttade från Växjö. För det andra så är det snacks och det äter jag inte, sedan jag var 15 har jag iprincip inte ätit något godis, glass, chips, kakor eller något sådant. För det tredje har jag svårt att äta något bara sådär, utan att först ha planerat det, bara helt spontant utan att åtminstone funderar på det en liten stund innan. Den situationen var så hemsk! Jag ville bara spola tillbaka och gå hem innan hon kom fram och bad mig smaka. Hände en liknande sak för ett tag sedan också i skolan. Efter en föreläsning sa läraren att alla skulle följa med ner och fika för de köpt lika fikabröd. Jag fick panik och stack därifrån. Och en annan gång bjöd de på godis.. Så sjukt jävla jobbigt! 

Har varit och hämtat ut mer medicin idag. Alla sömntabletter var slut. Passade på att hämta ut Dentan också. Dock hade de slut på Tolteridin. Ska komma med ett förslag till gasellen. Jag skulle gärna vilja få mer ansvar för min egen medicin. Nu kommer de in varje morgon och kväll. Och när jag är borta hemifrån kan jag få medicin för väldigt många dagar i rad. Jag är väldigt noga med att ta min medicin morgon och kväll och glömmer den aldrig. Och risken för överdos finns ju inte heller som situationen ser ut nu. Så varför inte?? Skulle känna mig redo för det.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar