fredag 21 oktober 2016

Färdig

Nu är jag klar med Hälsopedagogiken. Blev klar i onsdags så jag har varit ledig både igår och idag. Så jävla skönt alltså. Känns grymt bra att ha klarat ännu en kurs. På måndag börjar "etik och människans livsvillkor". Köpt boken idag på blocket. Blev i sista sekunden så jag hoppas verkligen att den hinner fram till måndag! 

Jag har varit på Vpm och träffat men läkare. Det gick bra. Fick en ny medicin mot mina,problem jag har med kisseriet pga clozapinet. Tolterodine heter den tror jag. Var på Apoteket innan men det var inget apotek hade den inne så jag beställde den och lan hämta den nästa vecka.
Ska även börja träna på min andning. Mina smärtor kan bero på att jag andas för ytligt och att jag inte får tillräckligt med syre och att brästmusklerna får mjölksyra. Eller nåt, vet inte riktigt men dey var nåt sånt. Men jag ska i alla fall öva på att ta djupa andetag! Förhoppningsvis kan detta lindra lin dumma smärta.

Jag var på banken idag. Mitt bostadstillägg går ut snart och jag måste så fort som möjligt skicka in alla papper så art det i te blir glapp i min inkomst. Dock är det krångligt och många intyg ska skickas med. Men banken kunde inte ge mig årsbeskedet i handen så de måste skicka det och det tar ca 5 arbetsdagar. Dessutom fick jag inte min ridning beviljad och betald..

1 kommentar:

  1. Varför fick du inte ridningen betald? Det fick jag förut när jag red och hade aktivitetsersättning. Jag skrev typ att jag behövde social träning och att ridning var den aktivitet som gav mig mest social träning för att jag kände mig trygg i stallet.
    Prova ansök igen, ridning kostar mkt och du har rätt att få det betalt! :-)

    SvaraRadera