söndag 11 december 2016

Då var man 25!!

Japp.. då var man 25! Det var jobbigt innan att bli så "gammal" men nu känns det okej! Fyllde som sagt i fredags. Känns bra att se så ung ut att de frågar om man är ungdom när man ska åks buss eller blir lögad när man köper cigg xD 
För några år sedan var det inte ens säkert att jag skulle blivit 25. Var helt övertygad att jag skulle dö i antingen ett självmord eller av "misstag" efter en allvarlig självskada. 
Är så tacksam vid att vara vid liv. Aldrig att jag skulle vilja gå miste om livet! Är så glad att jag lever det underbara liv jag lever just nu!

Dagen började med ett stort prov i psykologin. Gick väl inte så jättebra. Hoppas verkligen på godkänt i alla fall! 
Sedan direkt så cyklade jag hem och bytte om för att sedan bege mig till Göteborg. Mormor och morfar hade kommit ner från Stockholm. Så jag, syster, mammi, mormor och morfar firade mig i Göteborg. Men fick mammis presenter på torsdagskvällen. Efter lite firande hos min syster åkte vi till Liseberg! Syster och  jag åkte skridskor, det var jättemysigt! Sedan gick vi till Pinchos! En restaurang som man beställer maten via en app på telefonen. Det är massor av små rätter så msn beställer ganska många. Skithäftigt! 

Igår åkte jag till pappi. Jag bakade en saffranskladdkaka med vit choklad, granatäppelkärnor och grädde. Blev bra! Jag, farmor och pappa var först hos pappi och sedan gick vi över till grannarna och jag bjöd på tårta! Jag sov över hos pappi och idag skickade jag in den förhoppningsvis sista uppgiften i psykologin. Vi var ute på en promenad och sedan kollade vi på film! 

Bästa föedelsedagen på länge! Och jag har fått så många fina paket!
Att ha blivit firad med alla dem jag älskar mest, det betyder så mycket!
Toppenfirande i Göteborg och toppenfirande på läjet! 

Dessutom har jag fått veta mina praktikplats! Ska vara på östergården, som då är ett äldreboende. Börjar vecka 2! Jättenervös men samtidigt väldigt spännande!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar