söndag 12 mars 2017

Avdelning 23

Jag har bytat avdelning. De kom till mig på fredagen på PIVA och Sa att jag skulle plocka ihop mina saker omgående för arr byta avdelning. Anledningen var att PIVA behövde platser inför helgen. Jag befinner mig nu på avd. 23. Var så jävla rädd då jag klev innanför dessa dörrar då jsg aldrig varit på denna avdelningen förut. Den är jättestor och har dubbelt då många vårdplatser som PIVA. Har irrat bort mig en del men nu börjar jag hitta. Jag trivs mycket mer på 23 än PIVA! De har skaparrum, musikrum, träningsrum, tv-spelrum m.m. Blev positivt överraskad.
Dock ett stort jävla minus (helvete) är att jag inte ha ett eget tum. Jag delar med en kvinna som som tur var var borta hela helgen men har nu kommit tillbaka. Typ min största skräck! Får nästan panik av bara tanken! Dessutom har de två stora fina rastgårdar. En rökfri och en "vanlig"

Men min familj är hos mig mycket. Dock är de strängare med besökstiderna här. Men jag får gå ut med mina anhöriga så det är skönt! Dock är motivationen, ångesten och orken något som får mig må så oerhört dåligt! Kommer säkert ha läkarsamtal i morgon. Då får vi ve vad doktorn säger. 

De tog vikt på mig igår. Det gick bra. Då vi gjorde det på mitt sätt. Först och främst är morgonvikten den enda vikten som egentligen räknas. Sedan får personalen vända sig om och jag får titta först och då avgöra om de får se.

Maten går som det går. Det är inte myckrt jag får i mig om dagen. Men mjölk är en klar favorit. Det känns som om det inte ens är lönt att försöka är mat eftersom jag vet att det är så svårt och inte går så värst bra. Men jag har dock några saker som jag äter lite då och då. 
Var hemma i lägenheten igår då jag var tvungen att hämta en medicin som de inte hade här. Då passade jag på att hämta min lågkalorioboy. Jag lyxar till det ibland och lägger i (mycket) äkta mjölkchokladi! Lite vardagslyx förtjänar man ibland. De började erbjuda näringsdrycker. Men de har slutat med de då jag tackade nej varje gång. 

De har tagit nya leverprover på mig. Fortfarande inte helt bra men en bra bit påväg!!  

1 kommentar:

  1. Kämpa på nu Julia! Du klarar detta, de vet jag!! ❤️❤️❤️

    SvaraRadera