söndag 5 mars 2017

Nr 2, det hände igen

Jag skrevs ut från PIVA dagen efter jsg lades in där. Fick träffa en jävligt kass läkare som iprincip inte träffade mig i fem minuter ens och beslutade att skriva ut mig.
Men sedan åkte jag hem. Men på fredagen hände något igen. Jag svalde ännu mera tabletter. Så nu ligger jag på AVA. Och får medicinför att min lever ska må bättre. De vet inte när jag får komma härifrån då min lever inte mår så bra. Den är inte jätteskadad men de vill att mina värden ska bli bättre innan jag får åka härifrån. Har legat med droppet ett bra tag nu. Började med det natten mellan fre-lör och ska stanna ännu en natt med det inkopplat. Jävligt tröttsamt! Trodde verkligen att jsg skulle få komma härifrån i går kväll/i morse, men inte då... Jag får lämna blodprover om och om igen. Så hela mitt vänstra armväck är helt förstört! Eftersom jag har så mycket ärr finns det i princip bara två ställen att sticka på. Men nu behöver jag förhoppningsvis inte lämna mer blod föräns i morgon. 

Min fina familj är här hos mig mycket! Och idag kom min älskade syster också! 
Jag har världens bästaste familj. 

Vad som händer efter detta vet jag inte. Fick träffa en läkare från psyk innan jag lades in på AVA men det var för att de ville vara säkra på att jag inte ska skada mig medans behandlingen pågår. Och det lovade jag att jag inte skulle göra! 

Jag hade kaliumbrist så jag har börjat medicin mot det. Men just nu tar det emot att svälja tabletter. Jag mår illa av bara tanken! 

2 kommentarer:

  1. Skickar styrka! ❤ Du har kommit oerhört långt utan bakslag, så försök se detta som ett par potthål längs vägen bara. Och håll blicken mot horisonten. Kram!

    SvaraRadera
  2. Fina Julia! Kämpa på, du är starkare än ångesten! Vet hur skit allt kan kännas men de går över och blir bättre! Kram Bella från talludden ❤

    SvaraRadera