lördag 6 maj 2017

Magisk konsert!

Igår var det äntligen dax för Depeche mode konserten! Som jsg hade väntat. Jsg köpte biljetterna i oktober och den 5 maj kändes så långt bort. Men äntligen!!!! 
När vi skulle upp till Stockholm hade vi lite panik! Tåget från vbg var kraftigt försenat och det hängde på några få minuter om vi skulle hinna med tåget till Stockholm. När vi närmade oss Göteborg insåg vi att vi skulle missa tåget. Men de ropade i högtalaren att de skulle hålla Stockholmståget i tre mimuterä så när vi rullade in på plattformen och dörrarna öppnades var det bara att springa så fort msn bars kunde. Men vi hann! Det var en enorm lättnad. Vi var uppe i Stockholm sent på kvällen.

Vid 17.30 tog jag och mammi pendeltåget mot Solna och friends arena. Jag hade verkligen fjärilar i magen och var både skakig och nervös. Äntligen var det den 5/5 2017!
Jag hade slteig varit i friends arena tidigare. När vi skulle in i arenan blev vi visiterade. Och de kollade i våra ryggsäckar. Tyvärr fick vi kasta slla våra dricker. Det var lite surt då jag hade slutat drick vid 14-tiden så att jag inte skulle behöva gå på toaletten under konserten. Så jsg hade tänk dricka mot slutet av spelningen.
Vi gick och kollade in våra platser, som vi för övrigt var mycket nöjda med. Förbandet började spela 19.45. Tiden gick och förbandet var klara. Det kändes som en evighet innan Depeche äntligen klev på scenen! Men sen....! Lamporna släktes och publiken började jubla. Se klev på Till slut in på scen! 
Lyckan var total och jag hade såklart en önskelista. De spelade faktiskt många av de låtar jag önskade. Men såklart spelade de inte alla. Konserten började lite lugnt, alltså publiken var liksom inte uppvärmda direkt. Men så brukar det ju vars på konserter innan publiken kommer igång! 
Deras låtval tycker jag var väldigt bra! Efter en stund började de riktigt stora hitsen spelas. Publiken på läktarns ställde sig upp och hela friends arena sjöng med! Magiskt! 
Det var några låtar som jsg hellre hade bytt ut mot mina favoriter. Men ja, jag Är väldigt nöjd över setlisten som var. 
Den bästa låten skulle kah nog säga var "walking in My shoes". Då var det riktigt allsång! 

Låtlistan och mina betyg (1-5)

- Going backwards +++

- So much Love ++++

- Barrel of a gun ++

- A pain that i'm used to ++++

- Corrupt +

- In your room ++++

- World in my eyes +++

- Cover me ++

- Home +++++

- A question of lust ++++

- Poison heart ++++

- Where's the revolution +++

- Wrong ++

- Everything counts ++++

- Stripped ++++
 
- Enjoy the silence +++++

- Never let me down again ++++

- Somebody +++

- Walking in my shoes +++++

- Heroes ++

- I feel you ++++

- Personal Jesus +++++

De hade även byggt upp en Depeche store inne på mos. Jag köpte mig en turnén-shirt! Yeay!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar