lördag 2 november 2013

Min älskade syster

Jag fick frågan "vad skulle du göra om det var din syster som var i din situation"

Jag skulle ta hem henne, och ALDRIG lämna henne ensam. Jag skulle sitta vid hennes sida och hålla hennes hand när hon åt och torka hennes tårar. Även om det bara var välling eller broccoli mixat med spenat. När hon inte åt skulle jag försöka få i henne så mycket jag kunde. Jag skulle sitta med henne och hålla om henne när hon ville skada sig, när hjärnan satte igång och var på henne. Jag skulle gå promenader med henne och Ebba fyra gånger om dagen. Jag skulle ligga med henne i sängen och lyssna på hennes favoritmusik tills hon somnat och funnits vid hennes säng när hon öppnade ögonen nästa morgon. Jag skulle sitta med henne och hålla hennes händer eller låta henne ligga i mitt knä tills ångesten försvann. När hon ville skada sig skulle jag bara krama henne och lägga mig i sängen med henne under täcket och sätta på hennes favoritmusik och låta henne gråta, skrika, ja vafan som helst men jag skulle aldrig låta henne va ensam. 
Jag älskar henne för mycket. 
Det är vad jag skulle göra

Igår fick jag vara med på friskvården! Det är då vi får träna i gymmet och gympasalen. Men efteråt bröt jag ihop. Det kändes som om jag inte tränat tillräckligt. Men jag var helt slut. Jag hade tränat så mycket jag orkade. 
Jag får ju egentligen inte träna men de gjorde ett undantag. Men fan va skönt det var...!

1 kommentar:

  1. Texten du skrev vad du skulle gjort om det var din syster i din situation berörde mig jätte mycket, började nästan gråta. Men jag skulle nog gjort samma sak som dig.... kram <3

    SvaraRadera