torsdag 21 oktober 2010

Det var länge sen

Det var ett tag sen jag skrev. Jag har tappat lusten för tillfället.
Det är ganska piss just nu. Men trots att jag skurit mig mycket har jag klarat mig borta ifrån PIVA. Härom dagen fick jag sövas och sys igen. Närmare 130 stygn. Igår fick jag vara hemma från skolan igen för jag hade typ infuensa och mitt ena ben var så svullet och jag kunde inte gå. Uscha, det ser helt stört ut, skitsvullet och äckligt. Idag är det ridning, men jag kommer nog inte vara med, jag kommer säkert bara dra upp en massa stygn om jag är med. Missade i måndags också. Jag pendlar just nu, fram och tillbaka varje dag. Så ensamtiden inte blir lika stor.
Men jag saknar skolan, och mina skolkamrater.. Men jag ska inte vara här och skada mig bara för att jag vill vara med dem. Det är bättre att jag skyndar långsamt och sen kan vara där helt och sadefritt.
Jag ligger efter en del, men inte superhårt. Jag har precis gjort ett matteprov. Det tror jag gick bra faktiskt.

Fan jag vill verkligen rida idag. Men jag hatar fan en viss person just nu.. Jag råkade säga att jag var så trött på de ridlektioner vi haft för vi bara red runt runt runt hela tiden, och jag sa även hur mycket jag tyckte om en viss häst. Idag ska vi göra ltie andra saker än det tror jag och jag skulle få den jag tycker om. Det är snällt menat men för mig blir det en fruktansvärd situation.
Hoppas jag kan rida på lördag då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar