tisdag 26 oktober 2010

SKAM

GUD VAD JAG SKÄMS!!!!
Igår gjorde jag nåt dumt, det blev otroligt pinsamt och jag vill aldrig visa mig på skolan igen! FY FAN VAD JAG SKÄMS, som faaaan...
Jag tog en överdos på skolan. Och de ringde ambulans, de gick inte att väcka mig. Var helt borta.. Så ambulansen kom, med blåljus dessutom! SÅ JÄVLA PINSAMT.. De höll min klass inne, men alla vet att jag blev hemtad. Hela jävla skolan vet det säkert nu. Iaf hela SM..! De har inte berättat varför, bara sagt att jag mådde bättre liksom. Men folk är väl inte dumma! Berättar man inte om någon är sjuk eller skadad så är det fan en överdos eller nåt. Gud, jag vill inte träffa någon i skolan igen.
Imorse vaknade jag upp i panik, jag trodde jag höll på att dö eller nåt. Men jag hade ett rör i halsen. På sjukhuset igår skulle de egentligen sövt mig, för de skulle köra ner två rör i mig. Ett i luftstrupen och ett i matstrupen. De hällde ner kol i min mage, och då var de tvugna att sätta ett i den andra strupen också tydligen. Men de behövde inte söva ner mig, jag var så borta ändå. Men att vakna med ett rör i halsen gav massa panik! Det blev panik och jag fick ingen luft och jag höll på att kräkas och det blev nån form av brottningsmatch med personal. Men jag var ganska groggy då, men röret kunde tas ut. Jag kunde andas själv ändå...
Nästa gång jag vaknade var jag lite mer vaken. Och fattade vad som hänt. Det var inte kul när minnena kom tillbaka. Det jag minns är att Ua lyckades väcka mig en gång, (det var "bra", tyckte jag då. Eftersom jag inte tagit den "sissta dosen" av tabletter) och jag lyckades vingla mig ut i köket, dricka en kopp te och äta lite ost. Sen gick jag och tog resten av tabletterna. Sen kommer jag bara ihåg att Jn (tror jag) lyckades få mig öppna ögonen en sissta gång en kort stund. Sen är det svart tills jag vaknade imorse. På morgonen somnade jag om hela tiden, men mammi kom vid tio, och strax innan hann jag vakna på riktigt och klä på mig. Men de hade klippt sönde min fina kittymunkjacka, totalt.. Men jag fick en sån tjusig landstingströja..

Gud vad pinsamt och jag skäms. Men jag kunde inte göra det hemma. Hade jag inte dykt upp på stationen hade de ringt mamma som hade åkt hem direkt typ. Jag fick mer tid genom att göra det på skolan.. MEN FY FAN, vill inte visa mig där igen.

Det första jag kom att tänka på nästan i morse det var PIVA. Att jag skulle dit, jag trodde det var självklart. Och om jag vägrade skulle jag in på vårdintyg. Men när mamma sen kom till sjukhuset pratade vi lite. Och när vi åkte därifrån hade vi en lösning. Och jag slipper!! Men jag kommer va vaktad. Idag var jag hos pappi när mammi och syster var på gekås. Imorgon är jag hos farmor när mina föräldrar jobbar. Sen följer jag med till skolan för det är föräldramöte. JÄTTEKUL för då kommer jag bli tvungen att träffa skolkamrater. Eller kanske inte, det är aktiviteter imorgon.
Men nångång måste ju bli den första. Sen är det gjort. Det är den första som är värst ju...?
Men skolan har jag nog skrämt.. Undrar fan om de vill ha mig där nu.. De kommer ju vara rädda och så om jag är där, och det vill jag inte att de ska känna. Alltså de kanske inte alls kommer känna så? Men det gör det nog. De har nog aldrig hittat någon som försökt ta livet av sig förut. Om de kommer vara ständigt oroliga och rädda för att jag ska hitta på nåt igen... Så känns det inte kul att va där. Men som sagt så vet jag inte om de känner så.
Tänk om de säger att jag måste sluta? Att jag inte får gå där för jag är för stööörd i min jävla hjärna? Nej, det får jag verkligen hoppas att de inte säger. Tror inte det faktiskt...?
Mina föräldrar ska ha ett möte med skolan, på lovet.

Imorgon ska jag till farmor. Jag tar med min DVD så går dagen snabbt. Och Ebba och Ester är där. Och jag kan plugga. Det är typ HEEEELA dagen..

Men gud, vad jag skäms. Blåljus och allt.. Jaja, de tutade inte där iaf! Men ändå.. Fyyyyyy Faaaaan....!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar