måndag 27 juni 2016

Akuttid

Jag hade en väldigt trevligt midsommar.
Jag bakade min kaka som jag tror blev god. Åkte till pappi vid lunch i fredags. Sedan mot kvällen gick vi över till grannarna, som alltid är lika trevliga. De käkade massa mat pch där satt jag med ett gals mjölk och 7up light (som för övrigt är SUPERGOD), har det lite krångligt med maten nu... Innan maten lekte vi lite lekar. Hade aldrig gjort någon av dem innan så det var kul. Dock förlorade mitt lag. ;-). När klockan började bli sent (för mig) var jag trött och gick hem till pappi och la mig. 
Sedan nästa dag kom min syster också ut, så det var väldigt trevligt.

Jag och mammi var på gekås i torsdags, handlade inte så mycket men hittade en superfin klänning! Som jag tänkte ha på mammis fest. 
I morgon ska vi (mammi, jag och syster dra till Stockholm!) Ska vara där några dagar. Det är nämligen så att mammi fyller 50!! Ja, faktiskt, även om det inte syns på henne ;-). Så då blir det lite fest! 
Ebbisen ska också med. Har aldrig åkte djurvagn på mtr förut. Men ebbisen är så duktig att åka tåg så det kommer inte bli några problem!

Jag har sovit hos mammi lör-mån. Och idag gick vi upp tidigt och stack till Friskvågen. Vi körde ett vatten styrka pass. Så skönt det var att träna så tidigt!

I morgon har jag fått en akuttid hos tandläkaren. Jag har så fruktansvärt ont i min käke. Det har hållit på ett tag nu. Ibland är bettet snett och jag har ont. Men nu de senaste dagarna har smärtan varit fördjävlig! Så som tur var fick jag tiden i morgon förmiddag! 

Sedan på eftermiddagen drar vi :-D.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar