onsdag 24 augusti 2016

Dövblindhet

Det blev ingen svamp för mig och mammi :-(. Vi åkte ut mot landet men vi hittade ingen bra stans att parkera. Så vi parkerade på en parkering vid en vandringsled. Men det är klart att det inte fanns svamp där, alla hade ju redan tagit den! En jävla massa giftsvampar fanns det i alla fall. Sedan ramlade mammi i en backe och landade på korgen så den gick sönder xD.
Jag fick tillbaka mitt arbete, fick komplettera lite men nu är det godkänt och det känns JÄVLIGT skönt :-D. Blev dock lite sur på läraren. Jag hade ju skrivit i min presentation om mig själv där jag skrivit att jag hade Asperger och inte ville ha korta och luddiga svar. Men allt hon skrivit var att jag var tvungna att se över två uppgifter. Inte något om vad som var fel och vad jag skulle ändra. Men jag fick hjälp av min handledare igår så det gick bra. Håller på med den nya nu. Det är denna kursens största inlämning. Det är ett fördjupningsarbete om ett valfritt funktionshinder. Det var ett stort kapitel i boken om autism och Asperger men det ville jag liksom inte ta xD. Jag skriver om dövblindhet. Det är väldigt intressant måste jag säga!

I morgon är det skola tidigt. Eller, ja ganska i alla fall. Bussen går 08.01.. 
Jag har gjort något stort! Jag har varit i skolan i glasögon! Jag har sådan ångest för mina glasögon. Jag tycker jag är så fruktansvärt ful i dem. Men ögonen orkar inte sitta vid datorn länge alls med linser. Så för att orka med hela handledningarna måste jag helt enkelt. Så jag hade med mig linserna och satte i dem när skolan var slut. Så jag slapp ha glasögon på ridningen. 
Detta var mina första glasögon. Jag var då ett år! Tycker de är fruktansvärt söta!

Jag hinner liksom inte tänka på hur jag mår. Har så mycket nu så just nu hinner jag liksominte känna efter. Men det är bra antar jag! 

Det var ridning igår! Var en rolig lektion dock blev den nästan 10 min försenad för gruppen innan gick över tiden. Det gick bra på letionen, fick ju den bästa av dem alla, Spotty! Det var en tjej som flög av två gånger igår. Vi hade teori innan, det är väl alltid nyttigt tycker jag! Dock blir det inget ridläger nu i höst, det är lite tråkigt. 

1 kommentar:

  1. Jättebra blogg om dövblindhet
    https://livetmedtresinnen.wordpress.com/
    Kram Malin

    SvaraRadera