måndag 15 augusti 2016

USKstudent

Idag startade USKutbildningen på riktigt! Nu är det på riktigt! Jag är undersköterskestudent. Känns konstigt... Men samtidigt helt jävla otroligt. 
Jag köpte en bok på blocket i torsdags kväll. Hade småpanik kan man väl säga! Men det var jättemånga annonser med begagnad studentlitteratur. Hade tur som lyckades få tag på boken alltså. Säljaren skulle skicka boken i fredags men det var ju ändå inte säkert att den skulle komma fram till idag. Men jag tog bussen in till stan och gick hem till mammi och den hade kommit. Blev så lättad allt.
Jag har läst det jag ska för denna veckan och i morgon är det handledning. Första inlärningen behöver jag nog lite hjälp med så det är skönt att det är handledning 3 ggr i veckan. Väldigt många nya begrepp och många nya namn. Men väldigt intressant måste jag säga. Det är jättebra för att böcker finns på ljudfil gratis på nätet. Så jag kan lyssna och läsa på samma gång!

Är lite osäker på vilka tider handledningen är men gasellen ska hjälpa mig i morgon att ta reda på det. 

Och sedan är de ridning i morgon. Yeay säger jag bara. 

När jag hämtade boken passade jag på att gosa med soldie. Hon är så jävla gosesugen nu! Men hon hade ju varit på rymmen i över en månad så det är väl inte så konstigt! Är så glad över att hon är hemma igen. Fina fina soldie! 

1 kommentar:

  1. Ska också bli undersköterska. Har redan läst två år av tre på gymnasiet. Så nu ska jag ta upp studierna igen. Läskigt! Hoppas du trivs med ämnet. Det är väldigt intressant. Förresten gillar jag din blogg :)

    SvaraRadera