söndag 1 januari 2017

Vilket nyår!

Nu är det 2017! Känna helt sjukt att tiden går så snabbt! 

Igår var jag med om det häftigaste och mäktigaste myårsfirandet jag någonsin varit med om! 
(Nya skor :-D fina och väldigt bra pris!)! 

Vi visste var firandet skulle vara och efter en god bit mat begav vi oss åt det hållet. Efter att kommit in i centrum såg vi poliser och avspärrade gator så vi förstod att det var något stort på gång. Vi gick åt samma håll som alla andra. Det var en massa folk som hade blinkande huvudbonader och beslöt oss att köpa det till oss själva också. Blinkande Mimmi piggöron, mycket fint. När vi kom närmare hamnen var det så mycket folk att man knappt kunde röra sig men hela folksamlingen stod och köade vid ett kravallstaket. Så beslöt oss att det skulle även vi göra. Vi hade ingen aning om vad det var vi köade till utan gjorde bara som typ alla andra. Det enda vi visste var att någonting skulle hända 00.00! Efter en stund tar poliserna bort staketen och alla bara springer in i nästa zoon. Vi gjorde som alla andra och vandrade snabbt in i nästa zoon! Efter ungefär 2 timmar börjar en liten show på en scen. Och efter några minuter hör vi hur alla kineser räknar mer på kinesiska! Och PANG så startar fyrverkeriet! Så jävla stort och det höll på i 10 minuter! Galet häftigt!
Men när det sedan var slut började vi ta oss till hotellet. Dock var det så jävla mycket folk att man knappt kunde röra sig. Men vi kom hem tillslut! 



Igår var vi även i Nan Lian Garden. En stor fin trädgård som låg mitt i stan bland skyskraporna! Jättevackert och dessutom gratis ;-) det var så sjukt fint där!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar