onsdag 20 april 2016

Första lektionen!!

Jag blev väldigt lättad igår. Jag fick tillbaka mitt matteprov i geometri. Fick godkänt! Känns så otroligt skönt!
Igår skickade jag in mitt manus till det nationella talet i svenskan. Jag ska inte hålla talet inför gruppen, utan endast för läraren och den som är med mig från gasellen. Fett nervös alltså! Jag hatar att skicka in uppgifter på moodle! Jag kan sitta hur länge som helst och bara titta på skicka knappen men inte klicka på den. Men tillslut Igårkväll så skickade jag in den. Jag skrev om musikens budskap. Känns helt ok!

Idag har vi den första lektionen med den nya engelskaläraren! Hoppas för allt i världen att jag fått fel intryck av honom och att han faktiskt kan väldigt bra engelska och är en bra lärare!! 

Idag fyller min fina, finaste syster år. Hon blir 22! Galet att min lilla lillasyster blivit så gammal!

Igår var det äntligen ridning igen. Om jag ska vara ärlig var förra veckans lektion tråkig! Hur ofta händer det!? Men igår var det kul! Vi hade klättring. Och det är alltid kul. Mina vader skakade när vi var klara. Fick fina Foxxy igår. Hon är så snäll! Dock väldigt långsam ;-). Fastnade i ett träd. Och jag var sist i ledet så jag fick lite panik. Jag vågade ropa på läraren att de skulle stanna! Men jag lyckades trassla loss oss. 

Veckorna går så fort nu. Har inte många veckor kvar nu i skolan! Och när jag är klar för terminen har jag sammanlagt fått ihop 500 poäng. Sedan till hösten börjar jag förhoppningsvis på USKprogrammet! Jag var hos syven för nån vecka sen för att söka men ansökningen öppnar den 29/4. 
Jag kommer söka tre kurser på komvux också. Inte för att jag tror att det är några problem att komma in på programmet men jag vil ha en reservplan i alla fall! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar