tisdag 5 april 2016

Vann över rädslan :-)

Varit och ridit idag igen. Yeay!
Det började ganska surt då jag fick en häst jag har svårt för att rida, Bonsan.
Har haft henne många gånger och det brukar gå sisådär. Men hon är väldigt snäll. Det var hoppning idag. Dock skulle vi göra något jag aldrigt gjort. Vi skulle hoppa utan tyglar. Blev skraj då jag aldrig gjort detta. Vi skulle hoppa tre hinder. Först hoppade vi med en hand två gånger. Sedan skulle vi hoppa helt utan att hålla i oss, med händerna rakt ut. Var så rädd men när det var min tur bestämde jag mig att ge fan i rädslan och faktiskt släppa taget! Så det gjorde jag. Glad att jag gav mig fan på det. Känns skitbra nu efteråt. Nöjd till 1000 För det gick ju bra! Vi kom in över första hindret i trav sedan galopp. Och det gick helt ok bra att rida Bonsan idag. Gick lite sådär i början men det blev bra sedan! Och idag red vi ute. Så skönt. Hann precis bli klara innan regnet kom. 

Funderar på att hitta nåt bra ridläger i sommar. Dagridläger tänker jag mig. Det bästa vore ju om de kommer ha nåt på storesten (stallet där jag rider). Frågade om de skulle ha nåt men de visste inte än. Annars får det väl bli på kvarna.

Har fått en glad nyhet idag! Tydligen kommer våran nya engelskalärare börja snart! Äntligen!! Hon vi har nu är helt jävla värdelös! Okunning och dålig... Men tydligen ska den nya gå bredvid på fredag om jag fattat saken rätt. Så förhoppningsvis början han kanske nästa vecka. Undrar dock hur han kommer fortsätta våran utbildning då läraren nu gör lite som hon vill. Ingen struktur och det känns som om hon gör lite som hon vill, inte riktigt följer planen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar