onsdag 14 september 2016

En liten groda!

Snart ska jag sätta igång med pluggandet. Har ju prov på fredag i specialpedagogiken. Känns väldigt nervöst! Har ju även en inlämning som ska göras. Min plan är att plugga så mycket jag hinner idag inför provet. Och sedan fokusera på inlämningen. Man har fram till söndagen på sig om man inte hinner till fredagen. Så det är bra! Om det blir som planerat blir det LISEBERG på lördag! :-D med gaesellen. 
Har även skaffat boken inför nästa kurs. Förhoppningsvis kommer den på posten idag. Blocket år så jävla bra. Eftersom varje kurs är i genomsnitt fem veckor händer boken inte bli sliten även om jag köper den begagnad. Så min plan är att sälja mina böcker efter kurserna. På så vis kostar min kurslitteratur inte en krona! 
Snart har jag fått mina första poäng - 100. Bara ca 1500 kvar xD. 
I veckans nlämning skriver jag lite om mina egna erfarenheter. Det känns bra men ändå lite läskigt! 

Igår var det ridning fick så klart den bästa av dem alla. Spotty! Det var dressyr igår. Det gick mycket bra. Hittade en liten groda! Jättesöt. Den hoppade mitt på vägen och jag försökte flytta på den men den hoppade ur mina händer heltiden. Får hoppas att den klarade sig ändå! Jag gillar grodor! De är ju så söta! Älskar ödlor, vill ha en skäggagam! Och marsvin! Så det är det första jag ska göra när jag flyttar till en lägenhet där man får ha djur. Skaffa några små djur av något slag. 

Nu har jag precis varit ute pch cyklat lite. Sån skillnad att cykla på min nya cykel jämfört med min gamla. Det är mycket lättare och inte lika jobbigt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar