söndag 18 september 2016

Ingen jävla svamp

Igår var jag på Liseberg med gasellen. Det var jag, en boende och en personal. När vi kom var det lång kö in men väl inne var det så sjukt mycket folk. Nästan det värsta jag varit med om!!! Vi började med atmosfear. Kanske inte var så smart då den andra från gasellen blev nog lite skrämd ;-). Efter den var han väldigt försiktig med vad han åkte. Men vi åkte lite olika. Blev dock ingen Balder då kön var så lång. Men det slutade med Helix! Den bästa av dem bästa! Fanvad grym den är!! När vi åkte den sista använde vi oss av ledsagarbandet personalen hade så vi gick före i kön! 
Men det är tröttsamt, att stå i kö sådär mycket. Vi var väl inne på Liseberg i 5 timmar. 
Fick åkt aerospin, helix, flumride, Lisebergsbana, spinnrock, hanghai, atmosfear och virvelvinden. Men när jag var där innan sommaren fick jag åkt mer än 20 åk. Så kanske kanske ska jag dit nästa helg. Det blir nog bokmässan i stället. Har inte varit på den på flera år! Är ju superkul!!
Fick bli en slush också!! Yum yum. Jag kan ju inte äta ute varken på restaurang eller snabbmat. Så då blev det en slush i stället. Medan de käkade gick jag runt själv, åkte då spinnrock. Lite sorgligt! Sista året för den. Den ska bort...:-(. Men förhoppningsvis kommer det en nu som är ännu bättre!

Idag har jag och pappi varit i skogen i ett sista försök att hitta lite svamp. Men nej, ingen svamp denna gång heller. Alla har väl redan plockat alla kantareller. Men vi hade det väldigt trevligt i skogen, bara han och jag! (Förutom en bmxcyklist som cyklade förbi oss i skogen!!). Att vara i naturen är inte så dumt. Dock hade det varit mycket bättre om vi kommit hem med lite svamp såklart! ;-).

Efter det åkte vi hem till honom och pluggade. Lämnat in den sista inlämningen nu! Jävligt nervös!! Men jag känner att huvudsaken är att jag klarar provet. Får jag komplettera denna inlämningen kan jag väl leva med. Väntar med ångest på resultatet på provet. VARFÖR MÅR JAG ALLTID SÅ HÄR NÄR JAG LÄMNAT IN EN UPPGIFT?!? usch vad jobbigt det är...
Men i morgon börjar nästa kurs. Hälsopedagogik. Spännande! 

 


1 kommentar:

  1. Om det är möjligt, föreslå Liseberg på en söndag nästa gång, det brukar vara bättre. Var där igår, och köerna var inte farliga alls.

    SvaraRadera