onsdag 21 september 2016

Ingen rättegång

Jag  fick godkänt på provet så der känns fett skönt! Nu väntar jag bara på betyg på den sista inlämningen på den kursen. Men nu har jag börjar på häksopedsgigiken. 

Igår på ridningen var vi i betesmarken och red. Det gick helt åt skogen kan jag säga. Spotty var så jävla taggad och var lite tokig. Vi skulle hoppa över stockar och han bara galopperade som han ville och när han ville. Så det gick inte bra. Jag var till och med rädd i bland! 
Men det kan ju inte gå bra varje gång. 

Idag fick jag ett lättande besked.
I januari fick jag en advokat som skulle hjälpa mig. Polisen hade börjat en förundersökning angående det jag var med om på rättspsyk. Att de sövde ner mig och gipsade mins armar gång på gång mot min vilja, då det sedan visade sig vara emot lagen. Jag blev i alla fall kallad till förhör (vilket var fruktansvärt) och sedan har vi väntat på besked om det skulle bli rättegång eller inte. Jag har varit så orolig inför detta. Och idag fick jag veta att det blir ingen rättegång. Jag är så lättad. Nu kan jag på riktigt lägga det bakom mig. Inte behövs riva upp alla gamla känslor och upplevelser som fick mig må så fruktansvärt dåligt. Nu kan jag släppa detta och bara lägga det bakom mig. Men ärendet är nedlagt nu. Nu slipper jag vittna och ja.. Riva upp allt igen! 

1 kommentar:

  1. Hej! Det är ju bra för dig om du slipper en uppslitande rättegång men det betyder samtidigt att Marek och Broberg inte blir dömda. Det tycker jag är fruktansvärt.

    SvaraRadera