fredag 9 september 2016

Fin fin cykel

Ja ännu en vecka i skolan avklarad! Så jävla gött, dock mår jag som vanligt, extremt dåligt nu när jag lämnar in veckans uppgift. Ångesten är fruktansvärd! Men jag har bestämt att INTE öppna uppgiften igen innan jag fått mitt betyg på den. För gör jag det kommer jag bara grubbla över vad jah kunde gjort annorlunda osv. Blir så jävla nojjig och mår jättedåligt, Så jag ska försöka hålla på det!
I skolan var det mycket bra idag. Det var jag och en tjej till bara plus läraren. Så vi satt och diskuterade många frågor angående kursen. Man får ut väldigt mycket när man pratar med andra!

Efter skolan vandrade jag ner till Harald Nyborg. Jag var där i onsdags och köpte en cykel som jag hämtade idag. Den är så sjukt fin och grym att cykla på alltså. Sådan skillnad gämfört med min gamla skrothög till cykel. Efter det cyklade jag in till stan. Hade lite tid mellan skolan och vpm som jag skulle till 14. Men jag började med att gå till espresso house. Beställde mig en stor chai (extra varm som vanligt) och satte mig och pluggade. De har wi-fi där så det är perfekt! Hade glömt hur nice det är att sitta på ett café och fika och plugga samtidigt! 
Cyklade sedan vidare till vpm. Gick bra som vanligt. Cyklade sedan på min supersupersuperfina cykel hem!!! 
Men det är mycketbra för miroi ska byta lokaler och kommer ligga närmre mig så det är perfekt med en ny cykel!!
Nu sitter jag och chillar med min fina mamma och ebbisen. Och Soldie såklart. 
Vettetusan vad som ska hittas på i helgen. Men jag ska alla fall börja pluggs till provet som är på fredag. Hoppas för allt i världen att denna veckans inlämning blir godkänd!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar