tisdag 27 september 2016

Veckans absoluta höjdpunkt!!

Idag har jag varit i det underbara, fanatiska stallet och fått umgås med Bonsan. Jag har inte ridit henne nån gång denna terminen så det var kul men nervöst då jag haft problem att rida henne innan. Men det gick bra idag. Kunde gått bättre men jag var helt klart nöjd!!
Vi red ett dressyrprogram idag. Det är så skönt för vi är bara 4 i gruppen oftast.
Var jättenervös när det var min tur. Men det gick över förväntan enligt mig! Kände mig nöjd efteråt i alla fall. Trodde det skulle gå åt skogen. Dock skulle vi galoppera alla på samma volt, och det blir sådär när hon kommer för nära den framför. 
Den 16/10 är det programridning för märke 1. Funderar på att vara med faktiskt! Har ju aldrig varit med på något sådant förut. Men det hade varit en riktig utmaning för mig. Och då syftar jag mer på min utmaning för mig själv, med min självkänsla och nervositet, inte bara för ridningen eller vad man ska säga. Min ridlärare tyckte att jag skulle va med i alla fall.

Kanske ska jag anta denna utmaning?
Fina Bonsan! Hon är så stor bara. Men så fin. Gick som sagt bra idag.
De hade en stor bur i stallet, i den bodde två marsvin. De sökte ny ägare eller fodervärd. Ååååh vad jag skulle vilja ta med dem hem till mig. De var ju så bedårande! Älskar verkligen marsvin. Så hade jag fått ha djur här i min lägenhet hade jag utan tvekan tagit dem!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar