söndag 29 april 2012

tipsrunda

gårdagens spakväll blev mycket trevlig enligt mig! Kul
Idag har jag varit iväg på en tipsrunda. Det var i skogen, mycket svåra frågor men det var skitskönt att komma ut. Jag sov ända till halv tio idag! YEAY

Jag känner att jag inte vill kalla mig själv för "äcklet" längre. min bild av migsjälv har inte förändrats, jag hatar ingen lika mycket osm migsjälv. Men det känns inte rätt på nåt vis...?

snart har en vecka med frigång gått, och jag har då bara en vecka kvar till min frigång utökas!
Här kämpas det på för fulla muggar!
Igår skulle en pajform av glas lämnas framme, jag kände på en gång att det skulle jag inte klara, så jag bad dem att låsa in kakan. Det hade aldrig hänt att jag gjort så för 6 månader sen. Jag kunde säga ifrån istället för att ta tillfället och försöka skada mig. Förut handlade allt om att skada sig, nu handlar allt om att inte skada sig. stor skillnad! Jag kan knappt fatta att jag mår som jag gör. Har inte kännt såhär på år. Jag vet inte vad som gör det så annurlunda denna gång, varför känns allt plötsligt så ljust, så kul, så underbart...? Rädslan om ett återfall är stor. Jag är livrädd att jag ska sabba allt om jag inte klarar av att stå emot mina blixtimpulser. Rädslan och oron att inte klara det.. nej, Jag kan stå emot! Jag har viljan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar