måndag 27 september 2010

Turkiet

Turkiet var helt jävla udnerbart!
Vi bodde fan på ett femstjärnigt hotell! Jag och Elina ensamma i ett semesterparadis!
Vattenlande, herregud! Det var helt jävla otroligt! Fan alltså, skara sommarland kan slänga sig i väggen! Banorna var helt sjuka! Värstinggrejerna var fruktansvärt roligt! Frittfallet gick fan i 80 km/h!
Vi åkte in till stan ganska ofta, en dag var det marknad. Man ska ju pruta så klart. Men gud vad det var svårt i början. Men jag och Elina kom i från varandra, så jag var ju helt enkelt tvungen. Jag blev fan prutexpert alltså! Under hela veckan shoppade vi loss rejält, När vi ksulle hem fick vi kasta lite grejer för att få med oss allt nytt. Men inget värdefullt direkt. Men trots det var det ändå svårt att få ner allt i väskan.
Maten var jättebra! Mycket vegetariskt. Men jag kunde inte riktigt ha koll på om det var mjölk i och sånt. Jag fick chansa lite. Men jag tror jag hade någorlunda koll ädnå. Men grejen var att jag hade ju frivecka hela veckan. Och under veckan åt jag nästan tre gånger om dagen varje dag. Vilket aldrig händer här hemma!
Att springa upp för trapporna om och om igen, det var fan svinjobbigt! Och de flesta banorna skulle man ha däck i och de vägde ju en del. De hade en stor vågpol också, och det var också motion!
När vi var i stan vandrade vi ganska bra också!
Vissa dagar åkt jag shälv ganska mycket och Elina låg och solade, men det gjorde itne så mycket.
Jag och Elina bråkade ibland. Jag mådde jättedåligt en dag. Så jag irriterade mig på ALLT! Och hon taggade upp på det. Så vi blev jätteovänner. Men det slutade att jag satt helt förtvivlad på toan och hon kom och kramade mig..
Ibland började vi bråka om vem som skulle fråg aom hjälp. Det tyckte vi båda var väldigt jobbigt. Ibland var reseguiderna ifrån Nazar där, och de talade ju svenska. Då var det inga problem.
En dag åkte vi in till stan och jag köpte äppelvodka till oss. Vi blev lite lulliga på hotellet. Men vi¨ångrade oss ganska rejält att vi inte drack på lörda kvällen då den stora festen var!
Jag beställde inte alkohol från baren en enda gång, fastän det var gratis. Ville inte bli full/lullig utan elina. Plus att jag inte vågade.
Men läsk kunde man hämta hurm yket man ville!
Sissta kvällen var underbar. Hotellet anordnade ett beachparty med öppen eld, limbo, elddans, fyrverkerier och massa fest. Det var perfekt för vi var tvugna att gå upp två på natten mellan lördag och söndag för att ta flygbussen mot flygplatsen på söndagen. Så då var vi uppe till ett, tog en powernap och sen gick upp igen vid två. Resan hem var ganska jobbig! Men medans vi väntade på planet som skulle ta oss från stockholm till gbg åkte vi hem till mormor och morfar och typ vilade.
Det var jättebra för taxi till stan kostade 25 tl, men de hade en buss som gick ungefär var tjugonde minut till stan och likadant hem som kostade 3.5 lire. Så varje gång vi skulle till stan tog vi såklart bussen.
Det enda som var dåligt var att mat och dryck inte ingick på vattenlandet etersom det kunde komma folk till det som inte bodde på hotellet. Och man kunde inte använda pengar på det. Utan var tvungen att handla med sin hotellnycket som ett kredikkort och sen betala för allt när man åkte hem. Och det ville inte vi så vi använde inte det.
Rummet var skitbra, vi hade varsit rum eftersom vi hade ett deluxrum för när jag bokade resan var de vanliga rummen slut. Fan, det märktes verkligen att man bodde på ett 5stjärnigt hotell!
Hotellet kunde ta emot 3500 gäster, men det var "bara" 2500 när vi var där.
Jag var typ veckan samtalsämne för killarna som jobbade på restaurangen. De var väldigt nyfikna pågrundav mina ärr. Och ibland gick de fram till Elina när jag var typ och hämtade mat, och plratade med henne om henne och mig. Och de hade tom luskat reda på mitt namn! :S
För killarna på vattenlandet var jag typ VIP. De behandlade mig lite som en VIPgäst hihi. Det var kul,.

HELA RESAN HAR VARIT FANTASTISK!!

1 kommentar:

  1. Vad glad jag blir när jag läser att du hade det bra.. och lite missöden är inget konstigt. Fattar dock inte hur du kun de låta bli att festa? GRATIS FÖR FAN! haha.. suck vad jag saknar dig <3 Älskar dig.
    // BellaBus
    www.argabella.blogg.se

    SvaraRadera