söndag 22 maj 2016

Ett år!

Jag har bott här på gasellen i ett år nu. Jag flyttade in den 21/5 förra året! Helt galet att jag bott i egen lägenhet i ett år nu! Är så glad att ekängen stängde så jag fick komma hit i stället. Jag trivs verkligen och jag kunde inte bott bättre nån annan stans! :-)

Jag sitter och jobbar med den sista uppgiften i svenskan. Känns konstigt. Har gått i skolan två terminer nu! Och snart är det dax för ett långt och härligt sommarlov innan skolan börjar igen. Och då börjar jag på undersköterskeutbildningen! Vilket känns galet det också. Men jag ser verkligen fram emot det! Som tusan.

I helgen har jag varit hos mammi. I fredags chillade vi bara. Efter det sista nationella provet för terminen. Det var i engelska, och gick väl helt ok. Fick ihop 500 ord och det känner kah mig nöjd med. Nu återstår det bara att se att allt stavades rätt och så. Väntar på betyg i lyssningsdelen och i matten. Känns lite nervöst. 
Igår var jag hos mammi själv. Hon var i Gbg hos min fina syster. Så jag tänkte först ha ebbisen hemma hos mig men eftersom mammi skulle ko ma hem sent och jag då inte skulle vara vaken var der bättre att vi var hos mammi så jag kunde gå och lägga mig. 
Idag har vi varit hos farmor för hon fyllde år! Det var fint väder och efter middagen satt vi och fikade i solen på hennes baksida. Både pappi och mammi var med. Och när vi skulle åka hem fick jag med mig en hylla till mina filmer som bara förökar sig mer och mer ;-). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar