tisdag 31 maj 2016

Ont i ryggen

Jag har fått mitt mattebetyg nu! Tyckte det var så konstigt att vi inte har haft något avslut i matten som vi haft i de andra ämnena. Så vi mejlade läraren och han svarade att betygen blivit klara idag. Och ja, jag fick godkänt och det känns grymt skönt! Så nu kan jag till 100 % slappna av och ha ett långt och härligt sommarlov. Känns så skönt!!!

Idag var det ridning igen. Det hade börjat åska och regna som fan bara sådär. Det var helt solklart men POFF så öste regnet ner. Så hästarna var dyngsura. Men jag fick den bästaste hästen av alla. Spotty! Jag har inte ridit honom på länge så jag var saknat honom!
Det var hoppning idag. Det är det som är roligast!! När det var min tur kändes allt bra men sedan när vi kom över andra hindret landade vi lite i obalans och spotty flippade och skenade iväg. Jag visste inte vad jag skulle göra och bara flängde med så jag kastade mig om halsen på honom och gjorde mitt bästa för att hålla mig kvar. Ridläraren ropade att jag skulle sträcka på mig men det gick inte..   Var jätterädd! Var lite skärrad efteråt men jag gav mig på banan igen och det gick bra! Har dock väldigt ont i ryggen då det knäckte till när vi landade. Men men, får hoppas det går över om några dagar. Huvudsaken är att jag inte flög av och skadade mig mer i alla fall
Sista gången nästa vecka och det känns jätte jätte jätte tråkigt! Måste vänta i två månader innan det drar igång igen. 
I helgen ska Ebba sova över hos mig! Har aldrig haft henne över natten innan. Men jag frågade snällt. Mammi kan inte ha henne lördag till söndag och jag hade henne även i måndags och sedan på fredag dag igen. Är så underbart att jag kan ha henne så mycket nu när jag är ledig! 
I morgon tänkte jag pallra mig iväg till hajen och handla lite mat :-). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar