torsdag 26 maj 2016

Moa Lignell och Liseberg

Jag har haft den absolut bästa dagen på länge!
Jag har varit på Liseberg och åkt massor av karuseller OCH sett Moa Lignell spela live!

Dagen började med vct för att träffa doktorn. Han vet inte vad som kan vara det spm orsakar min smärta i matstrupen. Fick lämna blodprov, men det trodde han inte skulle visa nåt. Som tur var kom vi på att ta mina Clozapinprover på samma gäng då jag egentligen skulle gått till lab i morgon för att göra det! 
Var sedan hos tandhygienisten och hon polerade mina tänder.

Sedan bar det av om Göteborg. Det var jag och mammi. Min syster skulle komma lite senare. 
Men det var asslite folk. Vi kunde springa runt runt och bara åka och åka! Ingenjör alls. ALLA attraktioner hade 0-10 minuters kö. Jag åkte 21 åkturer. OCH fick se Moa Lignell spela live. Alltså hon var så bra! Hon är så otroligt duktig alltså. Spelade i över en timme. Så kul att äntligen få se henne live efter att ha kollat på massa klipp på youtube och tv. Nej, hon var riktigt grym!
Var på Liseberg när de öppnade 15.00 och gick därifrån när de stängde 22.00. Under dessa timmar åkte jag alltså 21 åkturer och kollade på Moa. Vill mer än gärna se henne igen! 
Syster kom lite senare men vi van åka mycket!! Alltid lika underbart att träffa henne. 
Jag åkte helix 5 gånger. Som sagt, ingen kö. Dock jävligt kallt. När vi hoppade på tåget var det sol. Den försvann sedan. 
Testade den nya attraktionen aerospin. Den var häftig. Man bestämde själv om ens lilla flygplan skulle svänga och så själv, ville man kunde planet va plant hela åkturen. 

1 kommentar: