lördag 28 maj 2016

Turat

Igår var det betygsnack med engelskaläraren. Det var sista lektionen. Men det gick skitbra! Mitt slutbetyg i engelska blev ett C! Känns grymt bra. Blev lite förvånad. Men jävligt glad!

Idag har jag varit ute på utflykt med gasellen. Jag har bott här i ett år nu och det var den första utflykten jag följt med på. Kände mig redo. Vi åkte hemifrån vid 9 och kom hem 18. 
Men vi körde till Helsingborg och tog sedan färjan över till Helsingör Danmark. Det är så mysigt att åka båten även om de tar bara 20 minuter att åka över. Ganska fräckt egentligen att på tjugo minuter komma över till Danmark. 
Vi strosade runt ett tag. Åt på restaurang, dock bara dricka för min del. 
Gick till TIGER och köpte ett tar solglasögon då mina ögon höll på att dö av den starka solen. Jag älskar den butiken. Dock var denna ganska liten så det fanns inte så jättemycket grejer. Men där finns bra grejer till väldigt låga priser. Helsingör är en trevlig stad, verkligen!
Vi var fyra som bor här och tre personal som åkte med. Men det var kul och trevligt! Dock väldigt mycket folk på båten måste jag säga. 
Ikväll blir det gladiatorerna! Det var igår också så bättre kan det inte bli ;-). Imorgon klockan 13 sitter jag bänkad framför tv:n. Var ju på Liseberg onsdags så jag missade ju greys! Så imorgon gäller det! :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar