onsdag 30 december 2015

För mycket?

Har varit ganska nere de senaste dagarna. 
Vet inte riktigt varför..! Livet känns ganska tungt men jag klarar mig. 
Väntar fortfarande på brev från skolan. mina betyg, då jag inte vet mitt slutbetyg i engelskan! Väntar spännt och nervöst! Inte för att nag väntar mig ett betyg över D.. 

Väntar även på mitt antagningsbesked. Hoppas verkligen att jag kommer in på de kurser jag sökt. Börjar dock tvivla på migsjälv. Kanske att jag inte klarar fyra ämnen! Börjar bli riktigt osäker på min egen förmåga... Kanske är det för mycket.
För att göra allti lite lättare har vi ju nya lokaler och nya lärare...! 
Tänker att jag kan börja med att läsa alla och om det sedan blir får mycket förlänga nån/några kursen på två terminer istället för en.

Idag har jag och mammi varit uppe tidigt. 
Vi var och tränade. Vatten cirkel denna gång. Hade aldrig gjort det innan. Det va små Stationer i vattnet med olika övningar som man gjorde 1 minut och sedan Bytte till nästa. Granskar roligt faktiskt! 

Varit och handlat idag. Ska laga tre rätters till mammi i morgon. Kan dock inte skriva ut menyn än då hon läser detta ;-). Det ska nämligen bli en överraskning. 
Men det ska bli kul! Lagar ju inte så mycket mat till mig själv, men jag tycker det är väldigt roligt! 
Ska börja förbereda middagen idag. Vi ska käka hos mig och sedan hem till henne och spela Bingolotto tror jag. Sedan eventuellt gå ut och titta på fyrverkerierna. Hatar att smälla själv så vi ska hålla oss på avstånd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar