fredag 19 december 2014

jävla krångel

Igår tog min sodastreams patron slut. Som tur var hade jag lite pepsiflaskor i reserv. Men jag var tvungen att köpa en ny idag. Så på ronden bestämdes det att jag och en personal skulle gå ner till stan. Så efter lunch gick jag och en personal ner. Vi gick till teknikmagasinet och jag pantade min gamla. Men när vi kom tillbaka testade jag patronen.. Och den var TOM! När jag tog upp den ur påsen var den inte försluten så då tänkte jag att den kanske inte var ny! Och det var den inte. Så jävla dåligt.
 
Men personalen här var jättesnälla! De fixade en bil så vi åkte ner till stan och bytte den! Så jävla snällt

Imorgon kommer mammi hit och vi ska julklappsshoppa! Så jävla kul. Jag har inte köpt en ända! Men jag vet vad jag ska köpa nästan alla. Men det ska bli kul. Ska köpa lite papper och sånt så jag kan göra fina paket. Tycker det är så kul att göra det.

Läkaren var på mig som fan att jag skulle duscha. Men det ska fan hon skita i. Hon tjatar hela tiden att vi har en deal att jag ska duscha varje vecka. Men den sa jag bara ja till för att hon skulle va tyst.
Hon ville även sätta ut min behovsmedicon för att jag inte tagit den på länge. Men det ville inte jag. Jag vill ha den insatt så jag kan ta den om jag behöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar