tisdag 17 februari 2015

Första natten själv

Nu sitter jag i min lägenhet på Ekis! Vi åkte ifrån Halmstad typ åtta i morse. Resan gick bra och vi klarade resan på 3 timmar.
Jag är ensam. Helt ensam i en lägenhet! känns sjukt. Men bra! Och lite läskigt.
Jag ska sova ensam. Inte i ett rum på ett sjukhus utan i en lägenhet. 
Det är mycket eget ansvar men personalen kommer ju och kollar till mig och så. Så de har ju koll. De kommer och knackar  min dörr lite då och då och kollar så allt är okej.
Men nu ska jag vara här i två nätter. Sen blir jag hämtad på torsdag vid lunch typ.

Idag har jag kollat mycket på tv. Det finns ju så många fler kanaler här än på 19! Yeay!
Sen har jag varit på en liten rundtur här. Kollat i aktivitetshuset. Känner mig peppad att börja med silversmide! 
Sen var jag och en personal och tittade ut en plats där elliots bur ska stå. Och det är nära min utgång så det känns jättebra!! sen har jag varit ute på en promenad också. Det var skönt. Det är ju ute på landet. Men det är där jag trivs bra. 

De delar ut medicinen här. Så man har inte hand om den själv. Men det är bara bra tycker jag. Jag får även ha en egen tändare! Jag har rökplqtsen väldigt nära min lägenhet också. Men shit, det är som en stor labyrint här. Tror fan aldrig att jag kommer hitta här. Kanske efter 4 år ;-)

Men här har jag ju mitt eget kök så nu kan jag fixa allt jag äter och dricker helt själv! och det känns jävligt bra. Det gör jag ju hemma också men på 19 kan jag ju inte koka tevatten och gröt och sånt. 
Ser fram emot att börja baka. Yeay! 
Frågan är om jag kommer kunna hålla bättre ordning och städat här än vad jag har haft där jag bott innan. Kanske..? hoppas det. Vill ju ha det fint i mitt lilla hem.

Men jag tror verkligen att jag kommer att trivas här. Det känns rätt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar