fredag 6 februari 2015

Havregryn

Idag har jag återigen rest hem till Varberg.
Så nu sitter jag hemma i mammas lägenhet. Jag ska stanna hemma till måndag då jag ska till öppenvården kl 11. Jag hade inte hört något om Ekis än. Och de sa att jag skulle få besked denna veckan. Var lite orolig, så mamma ringde min lsshandläggare. Hon berättade att jag ska få besked på måndag av min samtalskontakt. Är lite orolig. Tänk om beskedet inte är bra? Börjar ju undra när någon bara kunde berätta för mig vad som händer. Men förhoppningsvis är det inget "farligt" utan ett bra och positivt besked. Får helt enkelt vänta till måndag och se. Lite segt att vänta hela helgen bara. Tänker "tänk om". Man vet ju aldrig

Jag har köpt havregryn, fiberhavregryn. Förr åt och drack jag gröt och välling jämt. Det är mycket näring i havregryn. Gör välling med gryn, vatten och smör + salt. Jättegott. Kanske om jag börjar med välling kan jag kanske gå över till gröt om ett tag. Lite kalorier, mycket näring, mättande och väldigt gott! 

Jag har börjat utnyttja min frigång mer nu. Har bestämt att jag ska gå ut och gå minst 30 minuter varje dag jag är på 19. Få igång kroppen och få bättre kondition. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar