torsdag 12 februari 2015

Ska beställa bur

Jag är så himla trött! jag gick upp halv sju. Jävligt tungt!
Men mötet i Varberg gick väldigt bra! 
På tisdag ska jag på två nätters permission till Ekis. Jag får skjuts av 19. Ska bli jättespännande! men visst är jag lite nervös. 
Sen vill läkaren att jag åker på en längre perm innan flytten. inte bestämt när. om vi ska räkna en vecka från 16 mars som perm eller om jag ska dit en vecka innan det. De ska prata Ekis. Det är ju dem som bestämmer. Det måste ju passa med rätt personal och så.
Och nu är det säkert! jag kommer få ta med Elliot! ville inte beställa en bur föräns jag visste till 100 % att han fick följa med. Så det ska jag göra nu. En två vånings bur! den kommer komma omonterad, men det är nog inga problem att sätta ihop den. Är faktiskt ganska bra på sånt om jag får säga det själv. ;-) den är träfärgad så jag funderar på att måla den sen i vår, funderar på blått. 

Jag hoppas på att få ta med lite saker till Ekis redan på tisdag. Har ju lite prylar så det kanske är bra om man tar lite åt gången. 

Men jösses vad jag längtar efter lille Elliot!!! min lilla sötnos. Han är så fin och söt. Och han verkade snäll också. Ska bygga hinder så jag kan hoppa med honom. Jag Ska skaffa en fin liten sele till honom också. Det kommer hjälpa mig jättemycket att ha honom. Jag kommer ju ha en uppgift. Någon jag MÅSTE göra varje dag. Jag måste ge honom mat och vatten (flera gånger om dagen nu på vintern eftersom vattnet i flaskan fryser). Jag måste hålla rent i buren och gosa med honom och ge honom kärlek. Jag måste finnas där för honom, jag kan inte försvinna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar