torsdag 8 oktober 2015

Kan äntligen ta det lugnt

Jag hade mina prov idag. Som jag pluggat nåt så in i helvete till. Började morgonen med det första, matte. Efteråt kändes det faktiskt okej. Till skillnad från förra gången. Och samma efter engelskan. Jag tror faktiskt att jag klarade båda bra! Skönt att känna så och inte tvärt om. Bara min känsla inte är helt fel!!! den risken finns ju...!
Så i kväll har jag INGENTING att plugga. Och inte i helgen heller. Så efter matten i morgon 08.30-10.00 är jag helt fri i tre dagar. Yeay!! 

Pressen och stressen är över. För denna gång i alla fall. Förhoppningsvis har jag inte samma otur att proven hamnar på samma dag igen!!! 

Och idag har jag varit skadefri i 11 månader. Omg!! bara en månad kvar till ett år! Tiden går fort nu alltså. Nu när jag har saker att göra hela tiden. 

Har hämtat Ebba för tredje gången denna veckan. Det är så mysigt. Jag får ju inte ha henne boendes här. Men det är bra för jag hade inte kunnat det. 
Och dessutom skäller hon som en tog när jag inte är där inne i lägenheten med henne. Om jag är ute och röker. Så jag tar ju med henne när jag gör det. 

Ikväll tänkte jag titta på "bytt är bytt". Jag tycker det är lite spännande med gamla saker. Och att sitta och gissa själv när man tittar. Det programmet är roligt, rekommenderar det! 
Det börjar bli kallare och kallare. Så idag åkte koftan på. 

Hon är faktiskt en höjdare på att åka buss. Inga problem, hon bara sitter där på sätet bredvid mig :-)

2 kommentarer:

  1. Alltså, inser du hur bra du är? 11 månader skadefri - hade du trott det för tre,två,ett år sedan? Fantastiskt. Kämpa på så blir månaderna till år, har själv en månad kvar till min treårsdag :o).

    SvaraRadera
  2. Alltså, förstår du själv hur bra du är? 11 månader skadefri, hade du trott det själv om någon hade frågat för 3,2,1 år sedan? Kämpa på så blir månader till år, har själv en månad kvar till min "treårsdag" :o).

    SvaraRadera