onsdag 7 oktober 2009

bla bla bla

Ibland blir jag bara så irriterad....
Jag fick i fredags info av en personal att jag hade blivit av med x-tillsyn. Att hon hade pratat med läkaren för hon tyckte att jag kämpade på så bra och hon trodde att jag skulle klara mig bra med"bara" normal tillsyn typ nåt sånt sa hon. Jag blev skitglad! Oj, tänkte jag. vad snällt o s v.... Jag trodde att jag skulle få göra lite mer saker, typ låsa på toa, inte "kissa på tid"(just nu kommer de och kikar in varje 2.30 minuter) ha stängd dörr på rummet, duscha ensam och sånt.... De andra med normal tillsyn får ju typ det... inte allt kanske men en del av det! Men neh. Den enda skillnaden som de sa (fram tills igår) var att de inte kom och kollade till mig lika ofta. utan att det kunde gå typ 20 minuter imellan. men Fan heller, de kommer ju lika tätt nu med. Jag pratade med de om att jag var lite besviken så de diskuterade reglerna igen och nu får jag i alla fall duscha själv.. eller de kikar in i badrummet var 3 minut men det finns ett duschdrapperi som jag gömmer mig bakom och de behöver bara se så att vattnet vid mina fötter har rätt färg liksom....
Men idag fick jag reda på att de var tvugna att ändå till normal tillsyn för att jag skulle få åka tåg själv.... Så den där sköterskan kanske drog en liten lögn där, för att jag skulle tycka "åh, gud vad snällt av dig" eller nåt.... MEN JAG KLARAR SÅ MYCKET MER ÄN VAD JAG FÅR!
Nu är jag i alla fall hemma. Jag tog tåget själv idag. På förmiddagen gick jag och Ca, mitt besök från Kulan och köpte tågbiljett, vi köpte med plats för jag blir så nervös annars. typ vågar inte sätta mig om det inte finns väldigt många platser för jag vill inte råka sätta mig på någons plats.
Men idag, när jag kommit på tåget hade en kille satt sig på min plats va. Och jag går fram och säger "ursäkta, det är min plats". innan jag gick på tåget var jag skitnervös att nån snubbe skulle satt sig på min plats men när det väl gällde så bara kom orden automatiskt! Förvånade verkligen mig själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar