söndag 11 oktober 2009

Ebbisen betyder allt


Idag har jag varit ute med Ebba på en halvlång sväng, en halvtimme kanske. Det är så jävla skönt att få vara ensam ute med henne. Hon är mitt allt! Det har varit skitjobbigt att inte kunnat ta hand om sin egna hund! Men snart är det jag som gör det igen!! Folk som inte suttit inlåsta och blivit skilda från den varelse de älskar mest i hela världen kanske inte uppskattar en ensam promenad med hunden på samma sätt som jag. Men jag hoppas att jag fortsätter att uppskatta promenaderna på samma sätt även om jag går ut med henne flera gånger om dagen.
Just nu är jag ensam hemma, mamma är och hämtar min syster på hennes teater. Men det är säkert. Inget kommer att hända, jag kommer inte göra nåt dum. Men jag mår just nu inte så bra. Jag är inte så sugen efter rakblad, jag har bara en hel del jobbiga tankar som snurrar runt i mitt huvud. Jag vill ta en dusch men kan inte, om jag inte skulle svara när mamma ringer skulle det inte bli bra. Hon skulle få panik och skicka hit pappa antagligen. Men jag behöver duscha, sova eller nåt. bara jag kan slappna av och sluta tänka alla jobbiga tankar.....
Idag städade jag och mamma ur en garderob i rummet som jag ska ha här hemma, så nu har jag nån stanns att ha mina kläder. om en och en halv vecka åker jag och pappa upp till kulan och packar ner mitt rum i kartongen. Sen när Sa och Ca åker till halmstad tilll mig kan det svänga förbi med mina prylar och möbler i varberg lite då och då. Jag kommer troligtvis ta hem min råtta då jag och pappa åker till kulan. Idag har jag också gosat en hel del med katungarna, de är nu 3 veckor och helt underbara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar